18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy S20 & Galaxy Note 20: Κάθε τρίμηνο οι ενημερώσεις – Φτάνουν στο τέλος της υποστήριξης

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι σειρές Galaxy S20 και Galaxy Note 20 της Samsung φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος της υποστήριξης, αφού αλλάζει ο ρυθμός που λαμβάνουν ενημερώσεις.

Η Samsung μετέφερε επίσημα τη σειρά Galaxy S20 σε τριμηνιαίες ενημερώσεις αντί για μηνιαίες. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε Galaxy S20, Galaxy S20 Plus, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE ή μια συσκευή από τη σειρά Note 20, δεν θα λαμβάνετε πλέον μηνιαίες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας από τη Samsung. Αντίθετα, θα τα λαμβάνετε μία φορά κάθε τρεις μήνες, όπως αναφέρει το Android Authority.

Η Samsung έχει ήδη εκδώσει τις ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας του Μαρτίου 2024 για τη σειρά Galaxy S20, επομένως η αλλαγή θα γίνει από την ενημέρωση του Απριλίου (που δεν θα έρθει). Πλέον, οι συσκευές της σειράς Galaxy S20 και Note 20 θα λάβουν μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας τον Ιούνιο.

Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το ακριβές χρονικό διάστημα για τις τριμηνιαίες ενημερώσεις για τις σειρές Galaxy S20 και Note 20. Ωστόσο, κοιτάζοντας τον τρόπο με τον οποίο η Samsung έκανε τα πράγματα στο παρελθόν και πώς αλλάζει η πολιτική ενημέρωσης, φαίνεται πιθανό ότι αυτές οι τριμηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας θα παραμείνουν για περίπου ένα χρόνο μετά τα τέσσερα χρόνια των μηνιαίων ενημερώσεων.

Η σειρά Galaxy S20 έλαβε την τρίτη και τελευταία ενημέρωση συστήματος Android πέρυσι, φτάνοντάς την στο Android 13. Όταν κυκλοφόρησε το 2020, η πολιτική ενημέρωσης της Samsung υποσχόταν τρεις σημαντικές ενημερώσεις Android.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό