19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Samsung Galaxy S10 και Note 10: Τελειώνει η υποστήριξη – Δεν θα πάρουν άλλες ενημερώσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ενημερώσεις λογισμικού και ασφάλειας είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ασφάλειας της συσκευής σας. Δυστυχώς, κάθε συσκευή φτάνει στο τέλος του ταξιδιού υποστήριξης κάποια στιγμή και πρόσφατα αυτό συνέβη για ορισμένες συσκευές Galaxy.

Πιο συγκεκριμένα, το κεφάλαιο των ενημερώσεων λογισμικού έφτασε στο τέλος του για τα τελευταία μέλη των σειρών Galaxy S10 και Note 10. Αρχικά η Samsung υποσχέθηκε τρία χρόνια ενημερώσεων Android και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, και οι δύο συσκευές έχουν εκπληρώσει αυτή τη δέσμευση και θα σταματήσουν να λαμβάνουν ενημερώσεις.

Οι χρήστες αυτών των συσκευών ίσως θα χρειαστεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο μετάβασης σε μια συσκευή που εξακολουθεί να λαμβάνει τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας. Λόγω των κακόβουλων απειλών, η κατοχή μιας συσκευής που παραμένει ενημερωμένη είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Εάν, ωστόσο, δεν θέλετε να αλλάξετε συσκευή, υπάρχουν τρόποι να ενισχύσετε την ασφάλειά της ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των επίσημων ενημερώσεων. Η εφαρμογή πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, όπως η χρήση αξιόπιστου λογισμικού προστασίας από ιούς, η προσοχή σχετικά με τις λήψεις εφαρμογών και η αποφυγή ανασφαλών δικτύων μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της άμυνας της συσκευής σας.

Η Samsung παρέχει επί του παρόντος ενημερώσεις ασφαλείας λογισμικού σε εντυπωσιακή κλίμακα, με περισσότερες από 150+ συσκευές να λαμβάνουν αυτές τις ενημερώσεις σε μηνιαία, τριμηνιαία και εξαμηνιαία χρονοδιαγράμματα κυκλοφορίας σε αγορές σε όλο τον κόσμο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό