16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy Glass: Φήμες ότι έρχεται τον επόμενο μήνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη στιγμή που ακούγονται πάρα πολλά για το πότε θα μπορέσει να κυκλοφορήσει το Vision Pro, η Samsung έρχεται να φέρει κι άλλο πονοκέφαλο στην Apple.

Tο ταξίδι του mixed reality headset της Apple το παρακολουθούμε εδώ και πολύ καιρό και, ενώ παρουσιάστηκε επίσημα πριν από περισσότερους από έξι μήνες, δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο πραγματικά. Οι γνώμες διίστανται ανάμεσα σε μια κυκλοφορία τον Ιανουάριο και μια αργότερα κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Με τα νέα από την Κορέα, ωστόσο, ίσως το Κουπερτίνο πρέπει να βιαστεί λίγο, αφού οι φήμες θέλουν το Galaxy Glass της Samsung να κυκλοφορεί πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Σε αντίθεση με το Vision Pro, τα χαρακτηριστικά του headset της Samsung είναι εντελώς άγνωστα. Οι τελευταίες πληροφορίες έρχονται σε άμεση σύγκρουση με μια αναφορά μόλις τον περασμένο μήνα που προμήνυε μια περιορισμένη κυκλοφορία προγραμματισμένη για «τέλη του 2024». Σύμφωνα με τις νέες λεπτομέρειες, ο κορεατικός κολοσσός κατάφερε να επιταχύνει την ανάπτυξη του νέου του προϊόντος υψηλής τεχνολογίας με κάποιο απροσδιόριστο τρόπο.

Το Galaxy Glass (το οποίο μπορεί να μην έχει αυτό το όνομα στο τέλος) φαίνεται πως είναι ήδη έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να ανακοινωθεί επίσημα μαζί με τη σειρά Galaxy S24 στην εκδήλωση Unpacked στις 17 Ιανουαρίου.

Προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο για μια αρχική παρτίδα περίπου 30.000 μονάδων που κατασκευάζονται και πωλούνται σε επιλεγμένες αγορές σε όλο τον κόσμο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό