31 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα δύο ακόμη ενημερώνονται στην πιο πρόσφατη έκδοση του Android skin. Ο λόγος για τα Galaxy A73 και Galaxy A33.

Η ενημέρωση του A73 κυκλοφορεί επί του παρόντος στη Μαλαισία ως έκδοση A736BXXU7EXDC. Έχει μέγεθος 2,6 GB και περιλαμβάνει το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας του Απριλίου 2024, το οποίο τώρα είναι ένα φάουλ με τις ενημερώσεις One UI 6.1 για τις μεσαίες συσκευές της Samsung. Θα έπρεπε να βλέπουμε το επίπεδο ενημέρωσης κώδικα ασφαλείας του Μαΐου, λόγω ημερομηνίας, αλλά από ότι φαίνεται αυτό θα συμβεί αργότερα.

Στη συνέχεια, το Galaxy A33 αποκτά τη δόση του One UI 6.1 στη Σιγκαπούρη, με αριθμό κατασκευής A336EDXU8EXDD. Και αυτό έχει μέγεθος πάνω από 2 GB.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ούτε το Galaxy A73 ούτε το Galaxy A33 λαμβάνουν καμία από τις λειτουργίες Galaxy AI που παρουσιάστηκαν τον Ιανουάριο μαζί με την οικογένεια Galaxy S24. Αυτά μέχρι στιγμής έχουν περιοριστεί στα high-end μοντέλα της Samsung τα τελευταία δύο χρόνια και φαίνεται ότι τα πράγματα θα παραμείνουν έτσι τουλάχιστον για λίγο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό