21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy A55: Πραγματικές εικόνες επιδεικνύουν το μεταλλικό σκελετό

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα leak για το Samsung Galaxy A55 δε σταματούν αλλά η εταιρεία επιμένει να μην το ανακοινώνει ακόμα επίσημα. Έχουμε ήδη δει σελίδες υποστήριξης, διαφημιστικά render, τις επίσημες θήκες αλλά και το σκορ επισκευασιμότητας αλλά στα ράφια ακόμα τίποτα.

Τώρα έχουμε τις πρώτες πραγματικές εικόνες της συσκευής και επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχουν σοβαρές αλλαγές στο σχεδιασμό. Συνεχίζει να διατηρεί τη σχεδιαστική γραμμή της Samsung με τα τρία μεμονωμένα camera island.

[Exclusive] This is the Samsung Galaxy A55 5G, launching soon in India.– 50MP + 12MP + 5MP triple rear cameras– 32MP front camera– Flat sides with metallic frame– New “Key Island” that raises the power and volume buttons up– Up to 12GB RAMWill share more details ASAP.… pic.twitter.com/eLXLBcMEgm

— Mukul Sharma (@stufflistings) February 21, 2024

Μπορεί οι αλλαγές να μη φαίνονται με την πρώτη ματιά αλλά υπάρχουν. Το Galaxy A55 θα είναι το πρώτο στη σειρά A5x που θα διαθέτει μεταλλικό σκελετό, κάνοντάς το να μοιάζει περισσότερο με smartphone υψηλής τεχνολογίας.

Η συσκευή αναμένεται να διαθέτει σύστημα τριπλής πίσω κάμερας (50 MP + 12 MP + 5 MP), φωτογραφική μηχανή selfie 32 MP, επίπεδο πλαίσιο με το νέο “key island” που ανεβάζει πιο ψηλά τα κουμπιά λειτουργίας και έντασης ήχου για ευκολότερη χρήση 128/256 GB αποθηκευτικού χώρου και έως 12 GB μνήμης RAM. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Exynos 1480 SoC της Samsung που έρχεται με γραφικά AMD.

Το Galaxy A54 παρουσιάστηκε πέρυσι στα μέσα Μαρτίου επομένως, με βάση αυτό, το αργότερο σε ένα μήνα το Galaxy A55 θα είναι διαθέσιμο.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό