19 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy A55: Επίσημα render δείχνουν το μεταλλικό σκελετό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα νέο επίσημο σετ render που κυκλοφόρησε δείχνει το Samsung Galaxy A55 σε όλο του το μεγαλείο, επιβεβαιώνοντας το σχεδιασμό.

Το επερχόμενο smartphone θα έχει μεταλλικό πλαίσιο, το οποίο είναι ελαφρώς ανυψωμένο γύρω από τα κουμπιά ελέγχου στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου. Πρόκειται για το ίδιο σχέδιο με το Galaxy A15 και το Galaxy A25 που παρουσιάστηκαν πρόσφατα.

Τα render κυκλοφόρησαν από το Android Headlines και επιδεικνύουν τρία χρώματα, το Awesome Iceblue, το Awesome Lilac και το Awesome Navy.

Το Α55 έχει την κλασική κλασική επίπεδη πλάτη της Samsung με ένα απλό camera island με τρεις φακούς και διακοπή φλας LED. Είναι το ίδιο σχέδιο με το περσινό Galaxy A54 και τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα Samsung.

Το Galaxy A55 θα έχει ένα chipset Exynos 1480, μια μονάδα με επεξεργαστή οκτώ πυρήνων (τέσσερις στα 2,75 GHz, τέσσερις έως 2,0 GHz) και μια GPU Xclipse 530 που βασίζεται σε AMD RDNA2.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, το Galaxy A55 θα έχει οθόνη OLED 6,5 ιντσών FHD+ 120 Hz, κύρια κάμερα 50 MP και υποστήριξη για ενσύρματη φόρτιση 25 W. O φορτιστής δεν θα περιλαμβάνεται στο κουτί λιανικής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό