22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy A54: Επίσημη θήκη εμφανίστηκε online πριν την κυκλοφορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Mετά το μεγάλο leak με τις πλήρεις προδιαγραφές και renders του Galaxy A54 της Samsung, έρχεται και άλλη αποκάλυψη πριν την κυκλοφορία, η οποία φέρεται να είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαρτίου, μαζί με το Α34.

Αυτή τη φορά, η Samsung Βόρειας Μακεδονίας εμφάνισε μια επίσημη θήκη για τη συσκευή. Ονομάζεται “Smart View Wallet Case” και όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια θήκη τύπου πορτοφολιού με χώρο για μια κάρτα στο εσωτερικό και ένα παράθυρο που αφήνει να φαίνεται μέρος της οθόνης.

Πρόκειται για ένα απλό, κλασικό αξεσουάρ, το οποίο έρχεται σε αρκετά ενδιαφέρουσες παστέλ αποχρώσεις.

Ακόμα, επιβεβαιώνονται κάποιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες για το Galaxy A54.Όπως έχουν δείξει τα renders, μοιάζει πραγματικά με τη σειρά Galaxy S23, με ξεχωριστές κάμερες στο πίσω μέρος, δύο επίπεδα κομμάτια glass και ένα μεταλλικό στρογγυλεμένο πλαίσιο.

Μπορούμε επίσης να δούμε τους διακόπτες έντασης ήχου και το κουμπί λειτουργίας στη συνηθισμένη τους θέση στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου. Και ένα από τα renders παρουσιάζει και την κάτω πλευρά της συσκευής με ηχείο, μικρόφωνο και θύρα USB Type-C και χωρίς υποδοχή 3,5 mm, όπως αναμενόταν.

Από όσο γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, το Galaxy A54 θα έχει πιστοποίηση IP67 και στερεοφωνικά ηχεία. Θα διαθέτει επίσης οθόνη AMOLED 6,4 ιντσών με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Πιθανότατα θα έχει ένα chipset Exynos 1380 μαζί με 6 GB ή 8 GB μνήμης RAM και 128 GB ή 256 GB επεκτάσιμη αποθήκευση. Περιμένουμε επίσης μια κύρια κάμερα 50MP με δυνατότητα OIS, 12MP ultrawide, 5MP macro και μια κάμερα selfie 32MP. Τέλος, μια μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 25 W.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό