20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Samsung Galaxy A15: Λαμβάνει πιστοποιήσεις Bluetooth SIG & IMDA

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung προετοιμάζεται για την κυκλοφορία ενός νέου προσιτού smartphone, του Galaxy A15 5G, το οποίο θα είναι η φθηνότερη προσφορά smartphone 5G από την εταιρεία.

Τον τελευταίο καιρό έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Galaxy A15 5G και τώρα οι παραλλαγές 4G και 5G της συσκευής έχουν λάβει πιστοποιήσεις Bluetooth SIG και IMDA.

Πολλά μοντέλα των Galaxy A15 4G και 5G έχουν λάβει τις πιστοποιήσεις Bluetooth SIG και IMDA, κάτι που σημαίνει ότι επίκειται η κυκλοφορία τους. Το Samsung Galaxy A15 4G με αριθμούς μοντέλου SM-AISSF_DSN, SM-AISSE_N, SM-4155FDS, SM-AISSM_DSN, SM-AISSM.N και το A15 5G με αριθμούς μοντέλου SM-AISGE_DSN, SM-AISGE_N, SMN_,ASSSMDS_ , SM-AISEM_DSN, SM-AISEM_N και SM-AISSO εντοπίστηκαν από το MySmartPrice στον ιστότοπο Bluetooth SIG.

Σύμφωνα με την καταχώρηση Bluetooth SIG, τόσο τα μοντέλα 4G όσο και 5G του Galaxy A15 θα προσφέρουν συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3. Από την άλλη πλευρά, η πιστοποίηση IMDA του Galaxy A15 5G αποκαλύπτει ότι η συσκευή θα υποστηρίζει NFC.

Προηγούμενες διαρροές αναφέρουν ότι το τηλέφωνο έχει ρυθμιστεί να διαθέτει κύριο αισθητήρα 50MP, κάμερα ultrawide 5MP και κάμερα βάθους 2MP.

Το smartphone φέρεται να διαθέτει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 25 W. Αναμένεται ότι το Galaxy A15 5G θα τροφοδοτείται από το Dimensity 6100+ SoC, σε συνδυασμό με 4 GB μνήμης RAM και 128 GB εσωτερικής αποθήκευσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό