16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Samsung Expert RAW: Η εφαρμογή ενημερώθηκε με τη λειτουργία φίλτρου ND

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung έχει αναβαθμίσει την εφαρμογή κάμερας Expert RAW με μια νέα λειτουργία φίλτρου ουδέτερης πυκνότητας (ND), ως πειραματικό εργαλείο. Με την ενημέρωση της εφαρμογής στην τελευταία έκδοση από το Galaxy Store, θα βρείτε το διακόπτη του ND φίλτρου κάτω από το τμήμα “Expert RAW Labs” στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Μόλις ενεργοποιηθεί το φίλτρο ND, θα δείτε ένα εικονίδιο ND στην επάνω δεξιά γωνία του προσοφθάλμιου. Μπορείτε να πατήσετε αυτό για να προσαρμόσετε την ισχύ του φίλτρου ND σε πολλαπλάσια του δύο. Αρχίζει από το 2 και φτάνει μέχρι το 1.000.

Το φίλτρο ND στις φωτογραφικές εφαρμογές κινητών είναι μια σημαντική προσθήκη, καθώς βοηθά στον έλεγχο της ποσότητας του φωτός που εισέρχεται στον αισθητήρα της κάμερας. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε συνθήκες έντονου φωτισμού, όπως κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν χαμηλότερες ταχύτητες κλείστρου για πιο δημιουργικά εφέ, όπως τη ροή νερού ή την κίνηση των σύννεφων. Επίσης, βοηθά στη μείωση του βάθους πεδίου, δίνοντας στις φωτογραφίες μια πιο επαγγελματική αίσθηση με θολό φόντο, ιδανικό για πορτρέτα.

Η ρύθμιση της ισχύος του φίλτρου ND σε συγκεκριμένες τιμές επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τον βαθμό μείωσης του φωτός, ανάλογα με τις συνθήκες φωτογράφισης και τις προτιμήσεις τους, προσφέροντας μεγαλύτερο έλεγχο στη φωτογραφική διαδικασία. Αυτό καθιστά την εφαρμογή Samsung Expert RAW ακόμη πιο ευέλικτη και ισχυρή για τους φωτογράφους που χρησιμοποιούν συσκευές Galaxy.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό