23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Samsung: Δύσκολη η αντίσταση στη σκόνη στα foldable αλλά το δουλεύουμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν την κυκλοφορία των Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5 πολλές φήμες ήθελαν τις συσκευές να είναι τα πρώτα foldable στην αγορά με προστασία από τη σκόνη παράλληλα με την προστασία εισόδου νερού. Αυτό, ωστόσο, δε συνέβη. Τα νέα foldable ήρθαν με πιστοποίηση μόνο για αντοχή στο νερό.

Ο επικεφαλής κινητής της Samsung TM Roh λέει ότι η εταιρεία εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά προσπαθώντας να βρει τρόπους για να κάνει τα foldable smartphone της ανθεκτικά στη σκόνη. Αυτό αποδεικνύει ότι η πρόθεση της εταιρείας ήταν να συμβεί αυτό φέτος απλώς η προσπάθεια δεν ήταν επιτυχής.

Σύμφωνα με τον Roh, χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την ανάπτυξη μιας φόρμουλας για την προστασία από τη σκόνη στα foldable. Αναγνώρισε ότι η εταιρεία γνωρίζει καλά τη ζήτηση των καταναλωτών για αυτό το χαρακτηριστικό και υποσχέθηκε ότι καταβάλλει διάφορες προσπάθειες για να το επιτύχει.

Ωστόσο, οι δυσκολίες είναι πολλές, δεδομένης της φύσης των foldable τηλεφώνων, τα οποία περιλαμβάνουν πολλά εύκαμπτα εξαρτήματα, καθώς και ένα σωρό κινούμενα τμήματα στον μεντεσέ.

Βέβαια, ο Roh εμφανίζεται αισιόδοξος επισημαίνοντας το γεγονός ότι η αρχική σειρά των foldable συσκευών της Samsung δεν ήταν ούτε αδιάβροχη, αλλά η προστασία προστέθηκε μερικές γενιές αργότερα, με την εταιρεία να “θέτει ένα νέο πρότυπο”. “Παρακαλώ περιμένετε λίγο ακόμη”, είπε ο Roh στα κορεατικά μέσα ενημέρωσης σε συνέντευξη Τύπου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό