24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Rogue City, δηλώστε συμμετοχή για την closed beta δοκιμή του παιχνιδιού!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανακοίνωση προς όλους τους πολίτες που επιθυμούν να επικρατήσει ο νόμος και η τάξη: Η Omni Consumer Products (OCP) σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε ένα ειδικό πρόγραμμα για το RoboCop: Rogue City κατά τη διάρκεια της Closed beta από 3 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου στο Steam. Αν και μόνο οι πιο έντιμοι πολίτες θα επιλεγούν για αυτό το ελίτ πρόγραμμα, σας ενθαρρύνουμε να υποβάλετε αίτηση.

Το αίσθημα καθήκοντος θα ανταμειφθεί, καθώς όλοι οι πολίτες που θα λάβουν μέρος στην closed beta θα λάβουν έναν κωδικό προσφοράς 30% που θα χρησιμοποιηθεί στο nacongaming.com*, καθώς και έναν κωδικό PC για πρόσβαση στο ψηφιακό artbook του παιχνιδιού, που θα είναι διαθέσιμο κατά την κυκλοφορία.

Εν τω μεταξύ: μείνετε μακριά από μπελάδες.

Σχετικά με το RoboCop: Rogue City

Γίνε ο εμβληματικός ήρωας, εν μέρει άνθρωπος, εν μέρει μηχανή, εν μέρει αστυνομικός, καθώς προσπαθείς να αποδώσεις δικαιοσύνη στους επικίνδυνους, γεμάτους έγκλημα δρόμους του παλιού Ντιτρόιτ. Οπλισμένοι με το αξιόπιστο Auto-9, την εργοστασιακή σας δύναμη, την πολυετή εμπειρία σας στο σώμα και μια πληθώρα εργαλείων στη διάθεσή σας, θα πολεμήσετε τις δυνάμεις που επιδιώκουν να καταστρέψουν την πόλη που αποκαλείτε σπίτι σας σε ένα ολοκαίνουργιο εκρηκτικό κυνήγι. Έχετε τη δύναμη να αποφασίσετε πώς θα εκπληρώσετε τις οδηγίες με τον δικό σας τρόπο, αλλά καθώς η ιστορία εξελίσσεται προχωρήστε με προσοχή, διότι η διαφθορά και η απληστία δεν γνωρίζουν όρια.

Το RoboCop: Rogue City δημιουργείται από το development studio Teyon και τον game publisher NACON σε συνεργασία με την Metro Goldwyn Mayer (MGM), την κορυφαία εταιρεία ψυχαγωγίας που ειδικεύεται στην παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Το RoboCop: Rogue City αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες τον Σεπτέμβριο του 2023.

Περισσότερες πληροφορίες για το RoboCop: Rogue City θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

*Ο κωδικός προσφοράς θα αποσταλεί μετά την closed beta και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια επιλογή προϊόντων

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό