16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Restart με ατομικές προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους

Ειδήσεις Ελλάδα

Το restart στον αθλητισμό της χώρας θα περιλαμβάνει μόνο ατομικές προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους.

Αυτό έγινε γνωστό στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που είχε την Τρίτη (28/04) ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης με τους φορείς της αθλητικής οικογένειας, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της νεοσύστατης Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής Αθλητισμού. 

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η επανεκκίνηση των ομαδικών προπονήσεων (αρχικά σε ανοιχτά γήπεδα και αρκετά αργότερα στις κλειστές εγκαταστάσεις) θα εξεταστεί σε δεύτερο χρόνο, αν και οι ομοσπονδίες των ομαδικών αθλημάτων αιτήθηκαν να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές να ξεκινήσουν από την προσεχή εβδομάδα προγράμματα, έστω και ατομικά, προς ανάκτηση της φυσικής κατάστασης.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης παρενέβη και ο εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας και των αποστάσεων, ενώ απέκλεισε κάθε πιθανότητα μαζικών συγκεντρώσεων σε αθλητικούς χώρους. Επισήμανε, ακόμη, ότι η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού θα είναι αυτή που θα λαμβάνει της αποφάσεις για την επανεκκίνηση ή μη αθλητικών δρασ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό