25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Redmi Watch 4: Ευέλικτο, σου δίνει πολλούς λόγους για να το αγαπήσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Redmi Watch 4, το νεότερο μοντέλο της Xiaomi, εντυπωσιάζει με την τετράγωνη AMOLED οθόνη του 1.97 ιντσών, προσφέροντας μια εξαιρετική εμπειρία smartwatch. Αυτή η έκδοση διαθέτει το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης που έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα η σειρά Redmi σε smartwatch, επιτρέποντας ευκολότερη ανάγνωση με μια ματιά. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί με αλουμινένιο κράμα και διακρίνεται ως το πρώτο Redmi smartwatch με ένα πρακτικό, ατσάλινο crown.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, το Redmi Watch 4 περιλαμβάνει έναν νέο μηχανισμό quick release για γρήγορη αλλαγή των λουράκιων. Η συσκευή ενισχύεται από έναν αισθητήρα 4-channel PPG, ο οποίος παρέχει βελτιωμένη παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε πάνω από 150 διαφορετικές λειτουργίες άσκησης, με έξι από αυτές να αναγνωρίζονται αυτόματα. Μια από τις πιο σημαντικές λειτουργίες είναι η δυνατότητα διεξαγωγής κλήσεων μέσω Bluetooth®, επιτρέποντας στους χρήστες να απαντούν σε κλήσεις εύκολα.

Το Redmi Watch 4 διατίθεται σε δύο βασικά χρώματα: Silver Grey και Obsidian Black, με τα αντίστοιχα λουράκια. Επιπρόσθετα, προσφέρονται επιλογές λουράκιων σε Pastel Purple, Dark Cyan και Mint Green.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό