16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Rattlesquad και Supermoon στη σκηνή του Bad Tooth

Ειδήσεις Ελλάδα

H heavy Rock n’ Roll  αθηναϊκή μπάντα των Rattlesquad με τις ρίζες της να φτάνουν βαθιά στoυς ήχους της blues, προτιμά να μιλά μέσα από τη μουσική της και δίνει ραντεβού με το κοινό  την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ,  στη σκηνή του Bad Tooth [Κακουργιοδικείου 6, Ψυρρή].

Οι Rattlesquad δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2019, όταν ο μπασίστας και τραγουδοποιός Angelos Papangelou άρχισε να τζαμάρει με τον ντράμερ William V. Baldo. Σύντομα, ακολούθησε ο τραγουδιστής και βασικός στιχουργός του γκρουπ Greg Acontides.

Ψυχωμένα φωνητικά, πύρινες κιθάρες και  βαρύ αλλά groovy rhythm section από το  γκρουπ που στην κυριακάτικη εμφάνισή του θα φέρει και το υλικό του πρώτου του  άλμπουμ, με τίτλο «1233», που πρόσφατα κυκλοφόρησε.

Στη σκηνή του Bad Tooth θα ανέβουν την ίδια βραδιά και οι Supermoon. Με βαριά μπάσα,  μελωδικές κιθάρες, ψυχεδελική ατμόσφαιρα,  υπνωτικό τέμπο και διαστημικά φωνητικά στοιχεία, οι Supermoon περιδιαβαίνουν στα μουσικά είδη, στήνοντας ένα  καινούργιο μα και οικείο μουσικό σύμπαν,  που λουσμένο στο φως στέκεται στο χείλος του σκότους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό