24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Quiet Luxury: Πώς θα υιοθετήσεις την πιο hot-right-now τάση

Ειδήσεις Ελλάδα

Εάν, λοιπόν, σκοπεύετε να δώσετε προσοχή σε ένα trend για το 2023, σίγουρα προτείνουμε αυτό να είναι το «Quiet Luxury». Παρόλο που υπάρχει μια ένδειξη στην ονομασία του, η τάση της «ήσυχης πολυτέλειας» δεν αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από προïόντα πολυτελών οίκων και brand. Αντιθέτως, πρόκειται περισσότερο για μια αισθητική που ορίζεται από κλασικά, κομψά και βασικά κομμάτια. Επίκεντρό της αποτελεί ένα εκλεπτυσμένο και πολυτελές φινίρισμα δίχως μεγάλη προσπάθεια αλλά και ταυτόχρονα κομψό. Αποφεύγοντας τα τολμηρά λογότυπα και τα πολύπλοκα prints, επιτρέπει στη δεξιοτεχνία και στη δημιουργία να λάμψουν, με έμφαση στην προσαρμογή και στην υφή αντί του branding.

Το εν λόγω trend μάς απασχολεί αρκετά εδώ και μήνες, ωστόσο στις συλλογές των οίκων Tove, Bottega Veneta, Gucci, Ferragamo, Gabriela Hearst και Miu Miu για την τρέχουσα συλλογή είχε τον ρόλο του πρωταγωνιστή.

Πώς θα υιοθετήσεις αυτή την τάση;

Για να πετύχεις τον στόχο σου χρειάζεται να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα από ρούχα που παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο από τις τάσεις. Λευκά πουκάμισα, ψηλόμεσες παντελόνες, τζιν σε ίσια γραμμή, ζακέτες, σακάκια, κοστούμια, δερμάτινες τσάντες, μπαλαρίνες και loafers. Αυτά είναι μερικά από τα must have κομμάτια. Η χρωματική παλέτα της «Quiet Luxury» τάσης κυμαίνεται ανάμεσα στις γήινες αποχρώσεις, το γκρι, το μαύρο, το λευκό και το μπλε.

Looks που θα σε εμπνεύσουν

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό