17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

QJ MOTOR SRT 800SX – Πιο δυνατό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο εχθρός του καλού είναι μόνο το καλύτερο και στο εργοστάσιο της QJMOTOR έχουν υιοθετήσει απόλυτα τη συγκεκριμένη φιλοσοφία. Η νέα SRT 800 SX αποτελεί ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, καθώς η ναυαρχίδα της εταιρείας απέκτησε δυνατότερο κινητήρα, πλουσιότερο εξοπλισμό και ανανεωμένη εμφάνιση, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμη πιο ψηλά! H “καρδιά” της SRT 800 SX είναι ο νέος κινητήρας των 799 κυβικών εκατοστών, ο οποίος διατηρεί τη διάταξη των δύο κυλίνδρων εν σειρά. Ο στρόφαλος με τη μεγαλύτερη διαδρομή στα 65,7mm, προσδίδει ιδιαίτερα δυναμικά χαρακτηριστικά στην απόδοση, με τις επιδόσεις να φτάνουν τους 92,5 ίππους. Οι “αρχιτεκτονικές” γραμμές της SRT 800 SX δεν ξεφεύγουν από τη σχεδιαστική φιλοσοφία της οικογένειας των SRT, με τις πολυεπίπεδες επιφάνειες και τις αιχμηρές γραμμές, που προσδίδουν μια επιθετική εμφάνιση στο σύνολο της μοτοσυκλέτας. Η ψηλή ζελατίνα και ο σχεδιασμός του φέρινγκ καλύπτουν αποτελεσματικά τον αναβάτη από τον αέρα και τα στοιχεία της φύσης, ενώ οι δίδυμοι LED προβολείς χαρίζουν μια ιδιαίτερη όψη και παράλληλα προσφέρουν μία φυσική και ευρεία δέσμη φωτός.

Ο προσανατολισμός της μοτοσυκλέτας είναι ξεκάθαρος και κάθε στοιχείο πάνω της δηλώνει την προσήλωση στην adventure φιλοσοφία. Το ρεζερβουάρ έχει μεγάλη χωρητικότητα στα 24 λίτρα και το πεπλατυσμένο στο επάνω μέρος σχήμα του είναι μελετημένο ώστε να προσφέρει κάλυψη στα πόδια του αναβάτη και την κατάλληλη στήριξη στους μηρούς για καλύτερο έλεγχο. Ταυτόχρονα, έχει δοθεί προσοχή στη σχεδίασή του ώστε να βολεύει και όταν ο αναβάτης οδηγεί όρθιος στα μαρσπιέ στις χωμάτινες διαδρομές. Αντίστοιχη μελέτη έχει γίνει και για το μεταβλητής διατομής τιμόνι, το οποίο τοποθετεί τα χέρια σε φυσικές γωνίες και το ύψος του είναι εκεί που πρέπει για να δίνει το βέλτιστο μοχλό ακόμη και σε όρθια θέση οδήγησης. Οι χούφτες με την αλουμινένια ενίσχυση στο τιμόνι και η μικρή ποδιά στο κάτω μέρος του κινητήρα συμπληρώνουν το πλαίσιο προστασίας που τονίζει ακόμη περισσότερο τον περιπετειώδη χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας.

Η μεγάλη TFT οθόνη 7″, προβάλει τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης με ευανάγνωστες ενδείξεις, όπως η πίεση των ελαστικών, χάρη στους αισθητήρες που διαθέτουν οι τροχοί, ενώ έχει και αυτόματη λειτουργία προσαρμογής της φωτεινότητας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος, αλλά και διασύνδεση μέσω Bluetooth με το κινητό του αναβάτη. Οι διακόπτες ξεχωρίζουν χάρη στον οπίσθιο φωτισμό, που τους καθιστά ιδιαίτερα λειτουργικούς κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Οι τροχοί με διαστάσεις 19″-17″ (εμπρός-πίσω) διατηρούν την τέλεια ισορροπία για κίνηση σε κάθε είδους τερέν, προσφέροντας το κατάλληλο ποσοστό γυροσκοπικού φαινομένου για να ανταποκριθεί η SRT 800 SX τόσο σε ταξιδιωτικούς και πιο γρήγορους ρυθμούς στην άσφαλτο, αλλά και σε πιο απαιτητικά εμπόδια και ανωμαλίες σε χωμάτινες εξορμήσεις. Οι ακτινωτές αλουμινένιες ζάντες για tubeless ελαστικά συνδυάζονται με τα μικτής χρήσης MAXXIS MAXXVENTURE τα οποία έχουν αποδείξει τις μεγάλες δυνατότητές τους σε άσφαλτο και χώμα. Η τιμή της SRT 800 SX  έχει καθοριστεί στα 8.295 Eυρώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό