19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Qatargate: Τα τηλεφωνήματα που μπορεί να «κάψουν» την Καϊλή

Ειδήσεις Ελλάδα

Σύμφωνα με το διεθνή Τύπο, η Εύα Καϊλή έπεσε σε αντιφάσεις κατά τις πρώτες της ανακρίσεις στην αστυνομική διεύθυνση και στη συνέχεια ενώπιον του οικονομικού δικαστή

Μια σειρά από λάθη που έκανε η ίδια η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή φέρεται πως οδήγησαν τις αρχές στο να εντοπίσουν τη βαλίτσα με τα χρήματα και συγκεκριμένα τα 600.000 ευρώ που μετέφερε ο πατέρας της και στην έφοδο που ακολούθησε στο σπίτι της με αποτέλεσμα τη σύλληψή της.

Σύμφωνα με το διεθνή τύπο, η Εύα Καϊλή έπεσε σε αντιφάσεις κατά τις πρώτες της ανακρίσεις στην αστυνομική διεύθυνση και στη συνέχεια ενώπιον του οικονομικού δικαστή. 

To view this please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that
supports HTML5

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Έφη Κουτσοκώστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Εύα Καϊλή αμέσως μετά τη σύλληψη του συντρόφου της Τζιόρτζι από τις βελγικές αρχές, κάλεσε γνωστό της δικηγόρο στο Βέλγιο ο οποίος και την καθησύχασε λέγοντάς της πως έχει ασυλία.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν τα βελγικά μέσα λόγω του πανικού της κάλεσε τον πάτερα της ώστε να πάρει τη βαλίτσα με τα χρήματα από το σπίτι της ενώ στη συνέχεια φέρεται να κάλεσε τον πρώην ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι κι άλλους δύο ευρωβουλευτές που δεν κατονομάζονται. Οι κινήσεις της αυτές ήταν που οδήγησαν τις αρχές στον εντοπισμό των χρημάτων στη βαλίτσα αλλά και στην έφοδο σπίτι της.

Κατά την ανάκρισή της, η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή φέρεται πως παραδέχτηκε ότι ζήτησε από τον πατέρα της να κρύψει μερικά από τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι της, αναφέρουν σε νέα δημοσίευματά τους το περιοδικό Knack και η βελγική εφημερίδα Soir.

Την Πέμπτη η ακρόαση της Καϊλή

Η ευρωβουλευτής την Πέμπτη αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου, το οποίο θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι την δίκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό