16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Premium service από την Jaguar Land Rover

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συντήρηση του αυτοκινήτου, συχνά, αγχώνει τους πολυάσχολους ιδιοκτήτες, που δεν προλαβαίνουν  να την οργανώσουν στην πιεστική καθημερινότητά τους. Πρέπει, λοιπόν, να εξετάσουν τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών παραλαβής και παράδοσης στον τόπο της επιλογής τους, ακολουθώντας κάποια απαραίτητα βήματα. Επικοινωνούν με διάφορα συνεργεία στην περιοχή τους για να μάθουν αν προσφέρουν υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης. Ζητούν πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν, όπως το ποια είδη συντηρήσεων μπορούν να πραγματοποιήσουν, πόσο καιρό θα χρειαστούν και ποια είναι η διαδικασία παραλαβής και παράδοσης.

Επιλέγουν, στη συνέχεια, το συνεργείο που εμπιστεύονται και συμφωνούν για την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής του αυτοκινήτου και την ακριβή τοποθεσία παράδοσης. Έπειτα, συνεννοούνται για τον τρόπο πληρωμής της υπηρεσίας. Ορισμένα συνεργεία μπορεί να απαιτούν πληρωμή εκ των προτέρων, ενώ άλλα μπορούν να πληρωθούν κατά την παράδοση.

Όταν, πια, έρθει η ημέρα της συντήρησης, προετοιμάζουν το όχημα για την παραλαβή και αφήνουν τα κλειδιά στο συνεργείο διασφαλίζοντας ότι έχουν αφήσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αντικείμενα στο εσωτερικό του. Μετά την ολοκλήρωση της συντήρησης, το συνεργείο επικοινωνεί με τον πελάτη για να συμφωνήσουν την παράδοση του αυτοκινήτου, σε ώρα και τόπο που τον εξυπηρετεί.

Η ιδανική λύση

Στην προκειμένη περίπτωση, η Jaguar Land Rover έχει την πιο ευέλικτη λύση με το Pickup & Redelivery, ένα από τα premium services που προσφέρει στην Ελλάδα. Μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία,  με παραλαβή του αυτοκινήτου από το χώρο του πελάτη προς το συνεργείο και επιστροφή του μετά την ολοκλήρωση της συντήρησης/επισκευής.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η υπηρεσία προσφέρεται ανεξαιρέτως σε όλους τους πελάτες της Jaguar Land Rover και σε όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων της χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον πελάτη εφόσον βρίσκεται σε απόσταση έως 50 χλμ απόσταση από το επίσημο σημείο service. Η συντήρηση, λοιπόν, ξεκινάει κυριολεκτικά από την πόρτα του! Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εταιρείας,  είτε πρόκειται για μοντέλο Jaguar είτε για Land Rover (Range Rover, Defender, Discovery), θα παραλάβουν το όχημα, θα επιληφθούν των εργασιών συντήρησης και θα το παραδώσουν στη συνέχεια στην επιλεγμένη διεύθυνση.

Και 5ετής εγγύηση

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και ένα χρόνο το luxury brand παρέχει 5ετή εργοστασιακή εγγύηση για την Jaguar, ενώ πλέον είναι διαθέσιμη και σε όλα τα μοντέλα της LR από την 1η Σεπτεμβρίου 2023. Για πέντε χρόνια, ή 150.000 χλμ, όποιο από τα δύο προηγηθεί, οι πελάτες είναι καλυμμένοι χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει, επίσης το σύνολο των Service Plans (“JAGUAR/LAND ROVER SAVE & CARE PREMIUM”) που μπορούν να αγοραστούν από τον πελάτη είτε κατά τη στιγμή της αγοράς του αυτοκινήτου του, είτε αργότερα, επιλέγοντας χρονική διάρκεια και χιλιόμετρα. Η δυνατότητα επιλογής ως προς τη χρονική διάρκεια του προγράμματος είναι από 24 έως 60 μήνες και ως προς τα χιλιόμετρα έως 100.000 διανυθέντα. Το πρόγραμμα είναι προαιρετικό και διατίθεται αποκλειστικά μέσω των Επίσημων Συνεργατών της μάρκας.

Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι ο πελάτης προπληρώνει το συνολικό κόστος των προγραμματισμένων service που απαιτούνται, στο χρονικό διάστημα το οποίο θα επιλέξει. Το κόστος έχει υπολογιστεί βάσει των τρεχουσών  τιμών, εξασφαλίζοντας ότι η όποια μελλοντική προσαύξηση σε ανταλλακτικά και εργασία δεν θα τον επηρεάσει. Επίσης, το κόστος μπορεί να ενταχθεί στο συνολικό πρόγραμμα χρηματοδότησης του αυτοκινήτου και να επιμεριστεί στο μηνιαίο μίσθωμα σε περιπτώσεις leasing, ενώ, παράλληλα, δίνονται οι επιλογές εξόφλησης είτε σε δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας είτε εφάπαξ. Το πρόγραμμα συνοδεύει το αυτοκίνητο, ακόμη και σε περίπτωση μεταβίβασης σε νέο ιδιοκτήτη. Τέλος, όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται με χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών και λιπαντικών (Castrol EDGE® Professional).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό