16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Premier League: Πληρώνουν 23 εκατ. ευρώ την ESL!

Ειδήσεις Ελλάδα

Premier League: Η ποινή που επιβλήθηκε στους 6 που ήθελαν να μετάσχουν στην European Super League-Τι προβλέπεται για όποιον θελήσει κάτι ανάλογο στο μέλλον!

Οι Άγγλοι ήταν αυτοί που αντέδρασαν περισσότερο απ’ τον καθένα στα πλάνα για European Super League που ανακοίνωσαν οι κορυφαίοι σύλλογοι της Ευρώπης. Σε αυτό το αρχικό σχέδιο, συμμετείχαν οι έξι κορυφαίες ομάδες της Premier League! Ο λόγος για τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ. Και οι έξι αποχώρησαν γρήγορα, αλλά τις συνέπειες δεν τις γλίτωσαν!

Πέρα απ’ τις αντιδράσεις του κόσμου, ήρθε η ώρα να πληρώσουν και με μορφή ποινής την επιλογή τους να θελήσουν να μετάσχουν στην ESL! Η Premier League θα τιμωρήσει τα έξι αυτά κλαμπ, με 23.200.000 ευρώ! Μάλιστα υπήρξαν διαπραγματεύσεις οι οποίες οδήγησαν σε συμφωνία για το ποσό αυτό!

Τα χρήματα θα πρέπει να πληρωθούν απ’ ευθείας απ’ τις ομάδες και όχι να αφαιρεθούν απ’ το τηλεοπτικό συμβόλαιο ή κάποια άλλα έσοδα των αγγλικών ομάδων που μετέχουν στην Premier League.

Ταυτόχρονα, προβλέφθηκε και μια ποινή για οποιαδήποτε ομάδα θελήσει στο μέλλον να ακολουθήσει το δρόμο που αρχικά ακολούθησαν οι έξι ομάδες. Σε αυτό το ενδεχόμενο, θα κληθεί να πληρώσει 23.200.000 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα θα αφαιρεθούν και 30 βαθμοί απ’ το Πρωτάθλημα της Premier League!

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό