24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

PLAYMOBIL: Κατασκεύασε επαναχρησιμοποιούμενο κάλυμμα μύτης – στόματος

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Όμιλος Brandstätter, στον οποίο ανήκει το σήμα παιδικών παιχνιδιών Playmobil, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του, κατασκεύασε επαναχρησιμοποιούμενο κάλυμμα μύτης και στόματος με σκοπό τη μείωση του κινδύνου μετάδοσης του ιού Co-19 μέσω εξερχόμενων σταγονιδίων. 

Πρώτα διένειμε το προϊόν στους εργαζομένους των εταιρειών του σε όλο τον κόσμο και πλέον προχωρά στη διάθεση του και για το ευρύ καταναλωτικό κοινό. Στη χώρα μας, η PLAYMOBIL Hellas θα προσφέρει το ποσόν στο σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με τον οποίο έχει μια σταθερή συνεργασία από το 2012 στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give. 

Το κάλυμμα θα προσφέρεται στην τιμή των 4,99 ευρώ και θα διατίθεται ηλεκτρονικά με αποστολή email στο [email protected]. Κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικά χρώματα και μεγέθη κατάλληλα για όλα πρόσωπα. Πολύ σύντομα, θα κυκλοφορήσει και σε νέα χρώματα.

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, η παραγωγή του πρώτου επαναχρησιμοποιούμενου καλύμματος μύτης και στόματος PLAYMOBIL έχει ξεκινήσει από τις 7 Απριλίου με την εταιρεία να έχει δημιουργήσει τα νέα εξειδικευμένα καλούπια που απαιτούνταν για τον περίπλοκο σχεδιασμό της μάσκας, σε χρόνους ρεκόρ. Με τις κυβερνήσεις πολλών χωρών να έχουν κάνει υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε διάφορους χώρους και την ανησυχία γιατρών, νοσηλευτών και κοινού για την έλλειψη τους, που έχει γίνει αισθητή σε παγκόσμιο επίπεδο, οι κινήσεις της εταιρείας για την έγκαιρη παραγωγή του καλύμματος και την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του κόσμου, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, ήταν ένας πραγματικός αγώνας δρόμου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό