17 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Pixel Watch: Πλέον θα σας ενημερώνει όταν είναι πλήρως φορτισμένο

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Pixel Watch θα μπορεί πλέον να σας ενημερώνει όταν είναι πλήρως φορτισμένο, μια ενημέρωση που λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα του smartwatch.

Σύμφωνα με τον Nail Sadykov, που διαχειρίζεται το κανάλι Google News στο Telegram, η τελευταία έκδοση της εφαρμογής Pixel Watch περιέχει μια σημαία που, όταν ενεργοποιηθεί, επιτρέπει στην εφαρμογή να αποστέλλει ειδοποιήσεις στο τηλέφωνό σας όταν το συζευγμένο ρολόι σας φορτίζεται στο 100%. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού η Google πρόσφατα υιοθέτησε έναν αποκλειστικό φορτιστή που δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, οπότε πολλοί χρήστες του Pixel Watch 2 έχουν αυτήν τη στιγμή μόνο έναν φορτιστή και δεν μπορούν πάντα να βρίσκονται στον ίδιο χώρο με το ρολόι τους.

Pixel Watch companion app v2.1.0 prepares a new full battery notification feature.

When your watch reaches 100% charge the companion app will send you a notification that the watch is fully charged.

The feature is currently hidden behind a server-side flag. pic.twitter.com/1qvDsg4RT5

— Наиль Садыков (@Nail_Sadykov) November 8, 2023

Η λειτουργία δεν έχει γίνει ακόμα διαθέσιμη σε κανέναν χρήση, ωστόσο το γεγονός βρίσκεται υπό έλεγχο υποδεικνύει ότι η Google είναι κοντά στο να την κυκλοφορήσει.

Σε άλλα νέα, το Pixel Watch 2 μόλις πήρε την πρώτη του ενημέρωση, ωστόσο η νέα έκδοση του Wear OS της Google δεν είναι διαθέσιμη ακόμα για το πρώτο Pixel Watch ή τα μοντέλα Pixel Watch 2 Wi-Fi, αλλά αναμένουμε το νέο λογισμικό για αυτά τα μοντέλα σύντομα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό