18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Pixel Fold: Η επισκευή της οθόνης κοστίζει 900 δολ.

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Pixel Fold, το μεγαλύτερο και πιο ακριβό τηλέφωνο της Google, διαθέτει τώρα μια ολόκληρη συλλογή ανταλλακτικών στο iFixit.

Εάν το εύκαμπτο OLED πάνελ ραγίσει, το κιτ επισκευής για την εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών θα σας κοστίσει 900 δολάρια. Είναι μεγάλο το ποσό αλλά δεν αφορά μόνο την οθόνη. Ακόμα και η “part only” επιλογή αφορά ολόκληρο το επάνω μισό του Pixel Fold. Περιλαμβάνει δηλαδή την οθόνη, τα πλαίσια γύρω από αυτήν, ολόκληρο το μεταλλικό πλαίσιο και τα πλαϊνά του τηλεφώνου, τον μεντεσέ, τα πλαϊνά κουμπιά, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια ολόκληρη δέσμη καλωδίων.

Για την επισκευή δεν θα συνδέατε το κομμάτι στο Pixel Fold σας αλλά θα αφαιρούσατε κάποια κομμάτια, όπως τη μητρική πλακέτα, τις μπαταρίες, τις κάμερες και την πίσω πλάκα.

Αν επιλέξετε το “flex kit” με 10 $ επιπλέον παίρνετε μια σειρά εργαλείων iFixit, όπως κατσαβίδια, μερικά μαλακά εργαλεία, ένα heat pad, μια βεντούζα, 14 διαφορετικές αυτοκόλλητες λωρίδες προσαρμοσμένης κοπής, Διασκορπιζόμενο φύλλο γραφίτη και θερμική πάστα. Ακόμα, περιλαμβάνονται και δύο μπαταρίες.

Η εξωτερική οθόνη κοστίζει $160, ενώ το πίσω τζαμάκι και το camera bump είναι στα $70. Οι μπαταρίες θα σας κοστίσουν 50$ η καθεμία. Το πίσω σύστημα τριπλής κάμερας είναι στα $140, ενώ η εσωτερική και η μπροστινή κάμερα κοστίζουν $43.

Μόλις λάβετε τα εξαρτήματα που χρειάζεστε, το iFixit αποστέλλει με διαφορετικούς οδηγούς και “τεχνικές” που περιγράφουν λεπτομερώς τον τρόπο αποσυναρμολόγησης του Pixel Fold.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό