22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Pixel 8a: Υποτιθέμενες hands-on εικόνες αποκαλύπτουν πολύ καμπύλες γωνίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Τo Pixel 8 και και το 8 Pro που θα παρουσιαστούν επίσημα από τη Google στις 4 Οκτωβρίου θα έχουν πιο στρογγυλεμένο σχεδιασμό από τους προκατόχους τους και τώρα μια νέα εικόνα που διέρρευσε δείχνει ότι το Pixel 8a θα υιοθετήσει μια ριζοσπαστική εκδοχή του νέου σχεδιασμού.

Ορισμένες εικόνες του Pixel 8a έχουν αναρτηθεί από τον tipster Abhishek Yadav στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης X. Καθώς το Pixel 7a ανακοινώθηκε τον Μάιο, το Pixel 8a απέχει ακόμη αρκετούς μήνες, επομένως πιθανότατα πρόκειται για ένα πρώιμο πρωτότυπο του τηλεφώνου.

Ο σχεδιασμός είναι είναι κάτι ανάμεσα σε αυτόν του Pixel 8 και του Pixel 7a. Όπως το επερχόμενο δίδυμο Pixel 8, το τηλέφωνο έχει υιοθετήσει καμπύλες άκρες, δίνοντάς του μια εντελώς νέα αισθητική. Στο Pixel 8 έχουμε μια σχετικά ελαφριά καμπύλη στις γωνίες αλλά στο Pixel 8a έχουμε μια πιο έντονη εκδοχή, η οποία του δίνει μια διαφορετική εμφάνιση από το Pixel 7a. που έχει τετραγωνισμένες άκρες.

Οι προδιαγραφές οθόνης του τηλεφώνου είναι ακόμα άγνωστες αλλά είναι πιθανό ότι η οθόνη του Pixel 8a θα είναι ελάχιστα μικρότερη από την οθόνη 6,1 ιντσών του Pixel 7a, αλλά στις εικόνες, μοιάζει με ένα πολύ συμπαγές τηλέφωνο, πιθανότατα λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών του.

Η εικόνα δείχνει το τηλέφωνο σε μια απόχρωση του μπλε που μοιάζει με την απόχρωση του ουρανού που έρχεται στο Pixel 8 Pro. Όμως, ενώ η Google έχει μειώσει τα πλαίσια στις επερχόμενες ναυαρχίδες της, το Pixel 8a φαίνεται να έχει ελαφρώς μεγαλύτερα πλαίσια.

Κατά τα άλλα υπάρχει ακόμα το camera bar με δύο αισθητήρες σε μια εγκοπή σε σχήμα χαπιού.

Ο Yadav υποστηρίζει ότι το τηλέφωνο είναι γνωστό με την κωδική ονομασία Atika και θα τροφοδοτείται από το Tensor G3, το τσιπ που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Pixel 8.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό