27.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Pixel 8a: Βίντεο αποσυναρμολόγησης δείχνει πόσο εύκολο (ή όχι) είναι να το επισκευάσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Pixel 8a υποτίθεται ότι θα μπορεί να αντέξει τουλάχιστον επτά χρόνια με την Google να παρέχει υποστήριξη λογισμικού, αλλά και να διασφαλίζει ότι τα ανταλλακτικά θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα ακόμη και στις αρχές της δεκαετίας του 2030.

Πόσο δύσκολο θα είναι, όμως, να το επισκευάσετε μόνοι σας;

To γνωστό κανάλι του Youtube PBKreviews ανέβασε ένα βίντεο αποσυναρμολόγησης της συσκευής που αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το πλαστικό πίσω κάλυμμα αφαιρείται αρκετά εύκολα και δεν χρειάζεται καν να αφαιρεθεί για να αντικαταστήσετε το προστατευτικό γυαλί πάνω από τις κάμερες. Στη συνέχεια, υπάρχουν μερικές βίδες Torx αλλά κανένα άλλο εμπόδιο για να βρεθείτε στο εσωτερικό του.

Παρά το γεγονός ότι έχει μια γλωττίδα έλξης, η μπαταρία είναι καλά κολλημένη στο πλαίσιο, καθιστώντας δύσκολη την αφαίρεσή της ακόμα και με άφθονη ισοπροπυλική αλκοόλη.

Μέσα στο Pixel 8a δεν υπάρχουν θάλαμοι ατμών. Υπάρχει άφθονο φιλμ γραφίτη και χαλκού συν θερμικά μαξιλαράκια, Οι τανυστές τείνουν να είναι ζεστοί και το βασικό σύστημα ψύξης δεν βοηθάει τα πράγματα.

Το Google Pixel 8a έλαβε μια όχι και τόσο καλή βαθμολογία επισκευασιμότητας λόγω της μπαταρίας, ωστόσο δε χρειάζεται να ανοίξετε το πίσω μέρος για να αντικαταστήσετε την οθόνη, κάτι που κάνει τη διαδικασία πολύ πιο εύκολη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό