18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Pixel 8 Pro: Hands-on βίντεο αποκάλυψε ενσωματωμένο υπέρυθρο θερμόμετρο

Ειδήσεις Ελλάδα

To ακυκλοφόρητο Pixel 8 Pro ακούγεται πως θα διαθέτει ένα υπέρυθρο θερμόμετρο στο πίσω μέρος ακριβώς κάτω από το κυκλικό φλας LED στο camera bump.

Αυτό το θερμόμετρο θα μπορεί να μετρήσει τη θερμοκρασία του σώματός σας, με τον αισθητήρα να είναι προφανώς παρόμοιος με αυτό που χρησιμοποιούν τα περισσότερα θερμόμετρα χωρίς επαφή. Για να τον χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να τον φέρετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στο μέτωπό σας, χωρίς να το αφήσετε να αγγίξει το δέρμα σας. Στη συνέχεια, απλά πατάτε το κουμπί έναρξης και μετακινείτε το τηλέφωνο προς τον κρόταφο σας μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα. Το τηλέφωνο δονείται όταν ολοκληρωθεί η μέτρηση της θερμοκρασίας.

Ένα hands-on βίντεο της συσκευής ανέβηκε στο Youtube, μια κίνηση όχι πολύ λαμπρή, αφού η πλατφόρμα ανήκει στη Google και το βίντεο αφαιρέθηκε γρήγορα χωρίς να μπορέσουμε να δούμε τη λειτουργία εν δράσει.

Η νέα δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη μόνο στα μοντέλα Pro της επερχόμενης σειράς.

Το Pixel 8 Pro αναμένεται να παρουσιαστεί μαζί με το Pixel 8 τον Οκτώβριο, και φημολογείται ότι και τα δύο τροφοδοτούνται από το Tensor G3 SoC της Google. Η οθόνη του Pixel 8 Pro φέρεται να είναι μικρότερη από αυτή του Pixel 7 Pro, στα 6,52″ και λέγεται ότι χρησιμοποιεί τον μεγαλύτερο αισθητήρα ISOCELL GN2 της Samsung για την κύρια κάμερα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό