21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Pixel 8 Pro: Φωτογραφίες ανέβηκαν στο Reddit

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι πρώτες real life εικόνες του Pixel 8 Pro κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ και, πιο συγκεκριμένα, ανέβηκαν στο Reddit. Mετά, βέβαια, οι εικόνες κατέβηκαν από την πλατφόρμα.

Μία από τις εικόνες δείχνει το πίσω μέρος της συσκευής με ένα αυτοκόλλητο που γράφει “Μόνο για δοκιμή/αξιολόγηση”. Στο πίσω μέρος της συσκευής εμφανίζεται επίσης η κωδική ονομασία “Zuma” που είναι μια αναφορά στο chipset Tensor 3 που θα τροφοδοτεί το τηλέφωνο. Ακόμα, στο πίσω μέρος εμφανίζεται επίσης ο αισθητήρας -ακριβώς κάτω από το φλας- που θα μπορεί να μετρήσει τη θερμοκρασία του σώματος του χρήστη του τηλεφώνου.

Το πίσω πλαίσιο της συσκευής φαίνεται να έχει μοτίβο με υφή αλλά το πιο πιθανό είναι να το συναντήσουμε μόνο στις δοκιμαστικές μονάδες που χρησιμοποιεί η Google και να μην είναι μέρος του τελικού σχεδιασμού του τηλεφώνου.

Το μπροστινό μέρος του smartphone αναφέρει τη λέξη “Husky” που είναι μια κωδική ονομασία για το μοντέλο Pixel 8 Pro. Η οθόνη αποκαλύπτει επίσης ότι το συγκεκριμένο πρωτότυπο που απεικονίζεται φέρει 12 GB μνήμης RAM Samsung LPDDR5 και 128 GB αποθηκευτικού χώρου UFS που προέρχεται από το SKHynix της Κορέας. Η εικόνα αποκαλύπτει ακόμα ότι το Pixel 8 Pro δεν θα έχει κυρτή οθόνη όπως τα Pixel 6 Pro και Pixel 7 Pro. Η οθόνη θα διατηρήσει τις 6,7 ίντσες και θα διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Το Pixel 8 Pro φημολογείται ότι αποκτήσει ένα αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας με επικεφαλής την κάμερα ISOCELL GN2 50MP της Samsung που θα αντικαταστήσει το GN1. Ο νεότερος αισθητήρας εικόνας λέγεται ότι αφήνει να περάσει 35% περισσότερο φως για να βελτιώσει τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ακόμα αναμένεται να υποστηρίξει την ultra-wide κάμερα με αισθητήρα 64MP Sony IMX787. O τηλεφακός και η κάμερα selfie κληρονομήθηκαν από το Pixel 7 Pro, αλλά εδώ έχουμε και φακό περισκοπίου.

Ο χρήστης του Reddit ισχυρίζεται ότι έλαβε το πρωτότυπο Pixel 8 Pro από την Google για δοκιμή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό