16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Pixel 8 Pro: Εικόνες unboxing πριν την κυκλοφορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα βίντεο unboxing των ακυκλοφόρητων Pixel έχουν γίνει παράδοση κάθε χρόνο, πριν την επίσημη παρουσίαση από τη Google.

Μια βιετναμέζικη σελίδα στο Facebook με το όνομα Vật Vờ Studio μοιράστηκε ένα βίντεο unboxing του Pixel 8 Pro, αποκαλύπτοντας ό,τι τυχόν έμενε κρυφό. Αυτή τη φορά έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη συσκευή από πολλές διαφορετικές γωνίες και να μάθουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το κουτί του Pixel 8 Pro είναι ίδιο με αυτό που είχαν τα μοντέλα της σειράς Pixel 7 και περιλαμβάνει ένα καλώδιο USB-C σε USB-C και έναν αντάπτορα Quick Switch.

Το Vật Vờ Studio αναφέρει ότι οι εικόνες αυτές έφτασαν στα χέρια τους από έναν θαυμαστή και φαίνεται ότι τραβήχτηκαν σε ένα εργοστάσιο. Θυμίζουμε πως στο Βιετνάμ πραγματοποιείται η παραγωγή των Pixel γι΄αυτό και όλες οι διαρροές unboxing προέρχονται από εκεί.

Το Pixel 8 Pro φαίνεται να έχει πιο στρογγυλεμένες άκρες από το Pixel 7 Pro, αλλά η οθόνη είναι επίπεδη. Το cutout της κάμερας έχει πλέον περισσότερο μακρόστενο σχήμα και φιλοξενεί όλους τους φακούς. Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης αισθητήρα θερμοκρασίας. Όπως σημειώνει το 9to5Google, φαίνεται να έχει ματ γυάλινη πλάτη.

Το επερχόμενο smartphone φημολογείται ότι έχει οθόνη 6,7 ιντσών 120 Hz Super Actua. Θα έρθει με μια νέα ultrawide κάμερα 48MP και μπορεί να διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία 4.950 mAh και ταχύτερη φόρτιση 27 W.

Και τα δύο μοντέλα Pixel 8 πιθανότατα θα τροφοδοτούνται από το νέο τσιπ Tensor G3 και θα υποστηρίζονται από την Google για επτά χρόνια. Οι συσκευές θα ανακοινωθούν στις 4 Οκτωβρίου μαζί με το Pixel Watch 2 και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 12 Οκτωβρίου.

Το Pixel 8 ίσως είναι λίγο πιο ακριβό από πέρυσι, αλλά η έκδοση Pro αναμένεται να κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό