17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Pixel 8/ Pixel 8 Pro: Διέρρευσαν οι χρωματικές επιλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι διαρροές για τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro ολοένα και πληθαίνουν όσο πλησιάζει ο καιρός της κυκλοφορίας. Το Pixel 8 θα έχει οθόνη 6,17 ιντσών και το Pixel 8 Pro 6,70 ιντσών. Ακόμα, το Pixel 8 Pro θα έχει επίπεδη οθόνη, σε αντίθεση με το κυρτό γυαλί στα Pixel 6 Pro και Pixel 7 Pro.

Όσον αφορά στην κάμερα, έχει διαρρεύσει ότι οι αισθητήρες ISOCELL GN1 της Samsung 50MP στη σειρά Pixel 7 θα αντικατασταθούν από τους 50MP ISOCELL GN2 και στα δύο νέα μοντέλα. Οι νέοι αισθητήρες εικόνας επιτρέπουν σε 35% περισσότερο φως για βελτιωμένη φωτογραφία σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού και οι μεγαλύτερες ταχύτητες κλείστρου θα έχουν ως αποτέλεσμα λιγότερο θάμπωμα.

Τώρα, το Android Authority μοιράζεται πληροφορίες για τις χρωματικές επιλογές που θα προσφέρουν οι επερχόμενες συσκευές της Google. Σύμφωνα με πηγή μέσα από την εταιρεία, οι χρωματικές επιλογές για το Pixel 8 θα περιλαμβάνουν Haze, Jade, Licorice και Peony. Το Haze θα μπορούσε να είναι μια πράσινη απόχρωση ενώ το Jade κάτι μεταξύ μπλε και πράσινου. Το Licorice θα έχει πιθανώς μια μαύρη απόχρωση ενώ το Peony, από το φυτό παιώνια, μπορεί να έχει ροζ χρώμα.

Η πηγή λέει ότι οι τέσσερις επιλογές χρωμάτων για το Pixel 8 Pro θα είναι Jade, Licorice, Porcelain και Sky. Το Porcelain είναι μια επιλογή χρώματος για τους αγοραστές Pixel Tablet και είναι λευκό, ενώ το Sky προφανώς θα είναι μια γαλάζια απόχρωση.

Ακόμα, οι ταπετσαρίες για τις συσκευές Pixel του 2023 θα ονομάζονται “Minerals” και δημιουργήθηκαν από το φωτογράφο και σκηνοθέτη Andrew Zuckerman, ο οποίος είχε ετοιμάσει και τις ταπετσαρίες για τις προηγούμενες σειρές. Το θέμα για την ταπετσαρία που χρησιμοποιήθηκε στη γραμμή Pixel 6 βασιζόταν σε λουλούδια και ονομαζόταν “Bloom”, ενώ το θέμα του Pixel 7 ήταν “Φτερά”.

Η σειρά Pixel 8 αναμένεται να παρουσιαστεί τον Οκτώβριο και θα μπορούσε να κυκλοφορήσει μια εβδομάδα μετά την παρουσίαση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό