18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Pixel 8: Μπορεί να έχει φωνητικές απαντήσεις σε μηνύματα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γνωστός leaker Mishaal Rahman αποκάλυψε πως η Google ίσως ετοιμάζει μια δυνατότητα απάντησης σε μηνύματα χρησιμοποιώντας τη φωνή στην επερχόμενη σειρά Pixel 8.

O Rahman έψαξε τον κώδικα Android και ανακάλυψε μερικά από τα σχέδια της Google, η οποία φέρεται να σκέφτεται να προσθέσει μια λειτουργία που ενεργοποιείται με φωνή για να απαντά στις ειδοποιήσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Βοηθό Google για να υπαγορεύσετε το μήνυμά σας δυνατά.

“Quick phrases” let you skip saying “Hey Google” on your Pixel for things like snoozing an alarm or answering a call. Soon, a new quick phrase may be added: notification voice replies.

Full details on this upcoming feature are available for Patrons/X subscribers. pic.twitter.com/IZUKTDDcHz

— Mishaal Rahman (@MishaalRahman) August 24, 2023

Αυτή η φημολογούμενη νέα λειτουργία μπορεί να λειτουργήσει επιτρέποντάς σας να πείτε απλώς “Απάντηση” ή “Hey Google, απάντηση” αφού λάβετε μια ειδοποίηση μηνύματος στο τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, ο Βοηθός Google θα ζητήσει να πείτε το μήνυμά σας και, στη συνέχεια, θα το στείλει για εσάς.

Αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος τρόπος για να απαντήσετε σε ένα μήνυμα χωρίς να πληκτρολογήσετε είναι να το διαβάσετε και, στη συνέχεια, να πείτε στον Βοηθό, “Hey Google, στείλτε ένα μήνυμα στον τάδε” και να συντάξετε το μήνυμά σας.  Ο νέος τρόπος θα είναι σαφώς πιο ομαλός και πιο γρήγορος.

Ο Rahman δεν είναι απολύτως βέβαιος εάν αυτή η δυνατότητα θα κυκλοφορήσει με το Google Pixel 8 όταν βγει στην αγορά. Θα μπορούσε ενδεχομένως να εμφανιστεί αργότερα μέσω ενημέρωσης και να επεκταθεί στη συνέχεια και σε άλλες συσκευές Pixel.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό