20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Pixel 8: Αποκτά Circle to Search και άλλα με Feature Drop έκπληξη από τη Google

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην αρχή κάθε μήνα, η Google στέλνει μια ενημέρωση στις συμβατές συσκευές Pixel που φέρνει ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων. Στη συνέχεια, τον τελευταίο μήνα κάθε τριμήνου, η εταιρεία κυκλοφορεί ένα Pixel Feature Drop, με πολλές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις. Το προηγούμενο Pixel Feature Drop κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2023 και το επόμενο θα έπρεπε να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2024.

Ωστόσο, η Google κάνει μια κίνηση έκπληξη και στέλνει ένα νέο Feature Drop για Pixel που προσθέτει λειτουργίες όπως τα Circle to Search , Photomoji και Magic Compose.

Η Google αποκαλεί αυτήν την ενημέρωση Feature Drop Ιανουαρίου και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι η υποστήριξη του gesture Circle to Search, την οποία η Google επισημοποίησε την περασμένη εβδομάδα και η Samsung παρουσίασε στην εκδήλωσή της Galaxy S24 Unpacked.

Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία, μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί αρχικής οθόνης ή τη γραμμή χειρονομιών και στη συνέχεια να σχεδιάσετε έναν κύκλο γύρω από το στοιχείο στην οθόνη που θέλετε να αναζητήσετε. Η Google θα αναγνωρίσει το θέμα ή το κείμενο χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και θα εμφανίσει τα σχετικά αποτελέσματα. Το Circle to Search έρχεται μόνο στη σειρά Pixel 8. Και εκτός από το Pixel, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα στη σειρά Samsung Galaxy S24.

Η Google δοκιμάζει beta το Magic Compose στο Google Messages από το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της τον Μάιο του 2023. Με τη βοήθεια του Bard σας επιτρέπει να συνθέτετε κείμενα με την κατάλληλη διάθεση και στυλ με λίγα μόνο αγγίγματα. Μετά από μια εκτεταμένη έκδοση beta που περιορίστηκε στις ΗΠΑ, η Google επέκτεινε τη λειτουργία στην Ευρώπη στα τέλη Δεκεμβρίου.

Με το Feature Drop του Ιανουαρίου, το Magic Compose γίνεται διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Pixel 8 παγκοσμίως στο Google Messages. Ωστόσο, θα λειτουργεί μόνο με αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και κορεατικά.

Το Photomoji, το οποίο η Google ανακοίνωσε ως μέρος του Google Messages που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες RCS στα τέλη Νοεμβρίου του 2023, θα δει μια ευρύτερη κυκλοφορία με το Feature Drop Ιανουαρίου. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες σας ή ένα θέμα σε μια εικόνα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε συνομιλίες. Το Photomoji έρχεται στο Google Messages σε όλα τα τηλέφωνα Pixel, ξεκινώντας από το Pixel 5a.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό