16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Phantom Liberty, ημερομηνία κυκλοφορίας για το expansion

Ειδήσεις Ελλάδα

Από τον περασμένο Δεκέμβριο είχαμε να δούμε κάτι καινούργιο για το expansion του Cyberpunk 2077, αλλά η CD Projekt RED βρήκε την ευκαιρία στο Xbox Games Showcase για να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Phantom Liberty μαζί με ένα νέο trailer.

Στο Phantom Liberty θα ανοίξει μια ολοκαίνουργια περιοχή στην Night City, με τον πρωταγωνιστή V να οδεύει προς την Dogtown για μια ολοκαίνουργια και ιδιαίτερα πλούσια περιπέτεια. Η εταιρεία κάνει λόγο για πραγματικά πολύ νέο περιεχόμενο συμπεριλαμβανομένων αποστολών, οχημάτων, εξοπλισμού και νέο skill tree για τον χαρακτήρα.

Οι gamers θα αναλάβουν και πάλι τον ρόλο του V, ενός μισθοφόρου που βρίσκεται σε αποστολή να σώσει την Πρόεδρο των ΗΠΑ μετά την κατάρριψη του σκάφους της στην χειρότερη περιοχή της Night City, το Dogtown. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι μια πολύπλοκη ιστορία κατασκοπείας και πολιτικής ίντριγκας που συνδέει τα υψηλότερα κέντρα αποφάσεων με τον βίαιο κόσμο των μαυραγοριτών μισθοφόρων.

Ο Keanu Reeves επιστρέφει στον ρόλο του Johnny Silverhand και αυτή τη φορά θα δούμε και τον Idris Elba στον ρόλο του Reed, έναν πράκτορα μιας μυστικής οργάνωσης που πιθανότατα θα βοηθήσει τον V στην αποστολή του.

Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty θα κυκλοφορήσει σε Windows PC (GOG, Steam, Epic Games Store), Xbox Series X/S και PS5 στις 26 Σεπτεμβρίου 2023 με τιμή €29.99.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό