22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Personal Voice: Διατήρησε τη φωνή σου ζωντανή με το iPhone

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple μοιράστηκε μια συγκινητική διαφήμιση για τη νέα της δυνατότητα Προσβασιμότητας Personal Voice, διαθέσιμη σε iPhone, iPad και Mac.

Το Personal Voice, που παρουσιάστηκε με τα iOS 17, iPadOS 17 και macOS Sonoma, επιτρέπει σε όσους κινδυνεύουν να χάσουν την ικανότητά τους να μιλούν να δημιουργήσουν μια συνθετική φωνή που ακούγεται παρόμοια με την πραγματική τους φωνή, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να επικοινωνούν με άλλους.

Η λειτουργία ενσωματώνεται με μια άλλη δυνατότητα προσβασιμότητας που ονομάζεται Live Speech, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν αυτό που θέλουν να πουν για να εκφωνείται δυνατά κατά τη διάρκεια συνομιλιών, τηλεφωνικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων FaceTime.

Στο βίντεο, που ονομάζεται “The Lost Voice”, ο γιατρός και υπέρμαχος των δικαιωμάτων των αναπήρων Tristram Ingham χρησιμοποιεί το Personal Voice και το Live Speech για να διαβάσει δυνατά μια ιστορία πριν τον ύπνο σε ένα νεαρό κορίτσι.

Για να δημιουργήσουν το δικό τους Personal Voice, οι χρήστες διαβάζουν φωναχτά ένα σύνολο μηνυμάτων κειμένου έως ότου ηχογραφηθούν 15 λεπτά ήχου. Η δυνατότητα μπορεί να βρεθεί στην εφαρμογή Ρυθμίσεις στην περιοχή Προσβασιμότητα → Personal και προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο για Αγγλικά.

Σύμφωνα με την Apple, η δυνατότητα χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση στη συσκευή για απόρρητο και ασφάλεια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό