18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Peridot: Το επαυξημένης πραγματικότητας pet game της Niantic

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Niantic, η εταιρεία που έφερε το Pokémon Go για συσκευές iOS, ανακοίνωσε το νέο της εγχείρημα, ένα virtual pet game που ονομάζεται “Peridot”.

Στο Peridot, οι παίκτες θα μεγαλώνουν, θα φροντίζουν και θα εκτρέφουν εικονικά κατοικίδια, σαν μια iPhone εκδοχή του Tamagotchi. Τα κατοικίδια ονομάζονται “Peridots” ή “Dots” και θα είστε υπεύθυνοι για αυτά από τη στιγμή που γεννιούνται. Μετά από χιλιάδες χρόνια ύπνου, τα Dots ξυπνούν σε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο από αυτόν που είχαν συνηθίσει. Έτσι, θα πρέπει εσείς να τα κάνετε να νιώσουν ασφάλεια και να τα σώσετε από την εξαφάνιση.

Θα τα φροντίζετε, θα τα πηγαίνετε βόλτες, θα ανακαλύπτετε νέα μέρη αλλά και θησαυρούς, ενώ θα τραβήξετε φωτογραφίες και θα ξεκλειδώσετε αρχέτυπα Peridot μέσω της αναπαραγωγής.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν προκειμένου να ζευγαρώσουν τα Dots και να διαφοροποιήσουν το είδος τους.

Όπως και με το Pokémon Go, έτσι και στο Peridot,θα υπάρχει ένα στοιχείο πραγματικού κόσμου με εκδόσεις επαυξημένης πραγματικότητας των κατοικίδιων που μπορούν να μεταδοθούν γύρω μας.

Το Peridot θα είναι αρχικά διαθέσιμο σε ορισμένες αγορές, ενώ η Niantic σκοπεύει να το αναπτύξει περαιτέρω στο εγγύς μέλλον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό