16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Part Two, δείτε το τελευταίο trailer πριν την πρεμιέρα του sequel

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Dune: Part Two είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες του 2024 και πλέον, μετά από ορισμένες αναβολές, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του sequel στους κινηματογράφους, η οποία είναι προγραμματισμένη για την 1η Μαρτίου 2024 (αρχικά ήταν να βγει στις 20 Οκτωβρίου 2023).

Στο τελευταίο trailer της ταινίας βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Timotheé Chalamet να επιστρέφει στον ρόλο το Paul Atreides και να συμμαχεί με τους Fremen στον αγώνα του κατά των Harkonnen. Επίσης φαίνεται να προχωρά το ειδύλλιο με την Chani (Zendaya), ενώ παίρνουμε μια γεύση από τον ψυχωτικό Austin Butler και την Princess Irulan (Florence Pugh).

Η σκηνοθεσία του Dune: Part Two στα χέρια και πάλι του Denis Villeneuve, με τους Dave Bautista (Glossu Rabban Harkonnen), Javier Bardem (Stilgar) και Rebecca Ferguson (Lady Jessica) να επιστρέφουν στους ρόλους τους, ενώ νέες προσθήκες στο cast είναι οι Léa Seydoux (Lady Margot) και Christopher Walken (Padyszach Imperator Szaddam IV).

Η διάρκεια της ταινίας είναι 2 ώρες και 45 λεπτά, σε αντίθεση με τις φήμες που έκαναν λόγο για πάνω από 3 ώρες, ενώ έχει ολοκληρωθεί ήδη η συγγραφή του σεναρίου για το Dune: Part Three, το οποίο όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει λάβει το πράσινο φως για να προχωρήσει η παραγωγή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό