18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Oppo Find X7 Ultra: Έρχεται με δορυφορική σύνδεση

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλές πληροφορίες και κάποιες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα για την επερχόμενη σειρά Find X7 της Oppo, ειδικά για το μοντέλο Pro. Αυτό, αναμένεται να διαθέτει σύστημα τηλεφακού διπλού περισκοπίου, φόρτιση 100 W και είτε κυκλικό είτε οκταγωνικό camera island. Ωστόσο, μια νέα πληροφορία αναφέρει ότι το μοντέλο με οκταγωνική κάμερα είναι στην πραγματικότητα μια επερχόμενη έκδοση Ultra.

Ο διάσημος leakster Digital Chat Station δημοσίευσε στο κινεζικό Weibo μια νέα αναφορά που υποδηλώνει ότι το Find X7 Ultra θα υποστηρίζει δορυφορική σύνδεση. Η ίδια η Oppo έχει δηλώσει πως θα προσφέρει δορυφορικά μηνύματα με τη σειρά Find X7, χωρίς να κατονομάσει τα μοντέλα. Πιθανότατα θα πρόκειται για μια δυνατότητα που θα προσφέρει μόνο το Ultra.

Η δημοσίευση αναφέρει πως το Pro και το Ultra θα μοιράζονται το Snapdragon 8 Gen 3 SoC και τις τelephoto κάμερες διπλού περισκοπίου 3x + 6x, ενώ η τυπική έκδοση θα τρέχει στο τσιπ MediaTek Dimensity 9300 και θα συνοδεύεται από μία μονάδα περισκοπίου 3x.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό