20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Oppo: Δωρεάν αντικατάσταση της μπαταρίας του smartphone τα πρώτα 4 χρόνια;

Ειδήσεις Ελλάδα

H υποβάθμιση της μπαταρίας στα smartphone είναι ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι χρήστες. Τώρα, η Oppo φέρεται να κάνει μια πρόταση που θα καθησυχάσει τους φόβους τους στο μέλλον.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο leakster Digital Chat Station στο Weibo, και από έναν άλλο tipster που το επιβεβαίωσε στην ίδια πλατφόρμα, η Oppo ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταρίας.

Αρχικά, το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα και μόνο για το επερχόμενο Oppo A2 Pro, το οποίο αναμένεται να γίνει επίσημο στις 15 Σεπτεμβρίου, δηλαδή αύριο.

Έτσι, θα δικαιούστε δωρεάν αντικατάσταση μπαταρίας για το A2 Pro εντός τεσσάρων ετών από την αγορά σας, αλλά μόνο εάν το ποσοστό υγείας της μπαταρίας πέσει κάτω από 80% κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν και δεν έχει ξεκαθαριστεί, υποθέτουμε πως αυτή η αντικατάσταση θα είναι εφικτή μόνο μία φορά ανά συσκευή.

Αυτό εμμέσως σημαίνει ότι η Oppo είναι τόσο σίγουρη για την τεχνολογία της μπαταρίας της που είναι πρόθυμη να εγγυηθεί ότι η μπαταρία του A2 Pro δεν θα πέσει κάτω από το 80% της υγείας της μέσα σε τέσσερα χρόνια. Είναι πράγματι ένας ενδιαφέρον τρόπος να διαφημίσεις τα χαρακτηριστικά προστασίας της μπαταρίας των κινητών σου. Η Oppo το έχει κάνει και στο παρελθόν αλλά αυτή τη φορά σίγουρα θα το ακούσουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι. Η λέξη δωρεάν κάνει καλά τη δουλειά της.

Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο εάν η εταιρεία θέλει να προσφέρει τελικά παρόμοια εγγύηση για όλα της τα τηλέφωνα και αν ναι, εάν θα ισχύει για αυτά που πωλούνται μόνο στην κινεζική αγορά ή αν θα επεκτείνει το πρόγραμμα διεθνώς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό