19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Υποψηφίους για να ενταχθούν στην πολυεθνική ομάδα του πληρώματος καμπίνας αναζητά στην Ελλάδα η αεροπορική εταιρεία Emirates,.

Η εταιρεία, με έδρα το Ντουμπάι, πραγματοποιεί Open Day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας την 28η Ιουνίου 2023 στα Χανιά, τη 2α Ιουλίου 2023 στην Αθήνα, την 17η Ιουλίου 2023 στη Θεσσαλονίκη και την 21η Ιουλίου στην Αθήνα.

Η Emirates έχει παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 27 χρόνια και επί του παρόντος προσφέρει μία καθημερινή πτήση από Αθήνα προς το Νιούαρκ της Αμερικής και μία καθημερινή πτήση από Αθήνα προς Ντουμπάι.

Όλα τα πληρώματα της Emirates θα εκπαιδευτούν σύμφωνα με τις παγκόσμιες προδιαγραφές στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ντουμπάι. Στα πληρώματα καμπίνας της Emirates περιλαμβάνονται 160 εθνικότητες, αντικατοπτρίζοντας τις διεθνείς δραστηριότητές της σε περισσότερες από 130 πόλεις σε έξι ηπείρους. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου, αποτελώντας τον μεγαλύτερο χειριστή αεροσκαφών Boeing 777 και Airbus A380 παγκοσμίως.

Τέλος τα πληρώματα της Emirates εδρεύουν στην πόλη του Ντουμπάι, με την απασχόληση τους να έχει διάφορα προνόμια, όπως αφορολόγητο μισθό, δωρεάν διαμονή και μεταφορά προς και από την εργασία, ιατρική κάλυψη, καθώς και εκπτώσεις για αγορές και δραστηριότητες στο Ντουμπάι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό