20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Open AI: Λανσάρει το ChatGPT Enterprise

Ειδήσεις Ελλάδα

Η OpenAI προέβη σήμερα στην πιο σημαντική ανακοίνωσή της από την παρουσίαση του ChatGPT: Λανσάρει στην αγορά το ChatGPT Enterprise, το οποίο είναι ουσιασικά ο βραχίονας του chatbot για επιχειρήσεις.

Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που ήταν σε φάση ανάπτυξης για «κάτι λιγότερο από έναν χρόνο» θα είναι διαθέσιμο από τη Δευτέρα. Είχε τη βοήθεια περισσότερων από 20 εταιρειών διαφόρων μεγεθών και κλάδων, όπως είπε στο CNBC ο COO της OpenAI, Μπραντ Λάιτκαπ.

Το ChatGPT Enterprise περιλαμβάνει πρόσβαση στο GPT-4 χωρίς όρια χρήσης, απόδοση που είναι έως και δύο φορές ταχύτερη από τις προηγούμενες εκδόσεις και πιστώσεις API.  Ο Λάιτκαπ είπε ότι η τιμολόγηση δεν θα ανακοινωθεί δημόσια και ότι «θα εξαρτηθεί, για εμάς, από τις περιπτώσεις χρήσης και το μέγεθος κάθε εταιρείας». Οι χρήστες Beta περιελάμβαναν τις εταιρείες Block, Canva και The Estée Lauder Cos.

Να θυμίσουμε ότι η Μicrosoft νωρίτερα φέτος έριξε ακόμη 10 δισ. δολάρια στην OpenAΙ, στη μεγαλύτερη επένδυση AI της χρονιάς, σύμφωνα με to PitchBook.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό