17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Opel Experimental – Μία πρώτη, μικρή γεύση

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την αποκάλυψη του ονόματος του Opel Experimental μόλις την περασμένη εβδομάδα, η γερμανική μάρκα δημοσιεύει τις πρώτες φωτογραφίες  του νέου concept car της. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν την εξαιρετική ακρίβεια και την υψηλή προσοχή στη λεπτομέρεια του Opel Experimental, το οποίο δείχνει το μέλλον της μάρκας Opel ερμηνεύοντας με ακόμα πιο δυναμικό τρόπο τη σχεδιαστική φιλοσοφία Bold and Pure.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες είναι η εξέλιξη του Opel Compass, του κυρίαρχου στοιχείου της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel. Το νέο φωτιζόμενο Opel Blitz τοποθετείται στο κέντρο της “πυξίδας” σε μια νέα εκδοχή του Opel Vizor, της χαρακτηριστικής μπροστινής μάσκας της Opel. Πλαισιώνεται από τον επιμήκη φωτισμό σχήματος φτερού στον οριζόντιο άξονα, ενώ η φωτιζόμενη κεντρική πτυχή δίνει ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Η αεροδυναμική απόδοση αποτελεί εδώ και καιρό χαρακτηριστικό των επιβατικών αυτοκινήτων Opel και η κατασκευή που μοιάζει με πτερύγιο στους εντυπωσιακούς τροχούς δείχνει ότι το Opel Experimental θα διαθέτει επίσης το χαρακτηριστικό αυτό. Τα φουτουριστικά στοιχεία συνεχίζονται και στο εσωτερικό, όπου η δομή του προφίλ των καθισμάτων υποδηλώνει μια περισσότερο βιώσιμη προσέγγιση των εργονομικών καθισμάτων που ήδη γνωρίζουμε από την Opel. H παγκόσμια πρεμιέρα του Opel Experimental θα πραγματοποιηθεί στη φετινή Έκθεση IAA Mobility στο Μόναχο (5 – 10 Σεπτεμβρίου 2023).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό