23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2. H ΟnePlus ανακοίνωσε επίσημα το wearable με Wear OS, το οποίο θα παρουσιαστεί στο MWC 2024 την επόμενη εβδομάδα.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus Kinder Liu λέει ότι η εταιρεία είναι «πιο σίγουρη από ποτέ για αυτό το προϊόν» και στοχεύει να κερδίσει τον τίτλο «Best Flagship Smartwatch» της χρονιάς.

Τα διαφημιστικά render του smartwatch αποκαλύπτουν το ανοξείδωτο χάλυβα στο πλαίσιο του με δύο κουμπιά στα δεξιά, ενώ επιβεβαιώνεται η χρήση sapphire glass για την προστασία της οθόνης.

Η OnePlus δεν αποκάλυψε στοιχεία για το τι θα υπάρχει μέσα το Watch 2 αλλά υπερηφανεύεται ότι θα προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 100 ωρών σε Smart Mode, θέτοντας ένα «νέο βιομηχανικό πρότυπο». Αυτό σημαίνει ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση με την “πλήρη έξυπνη λειτουργία” ενεργοποιημένη αντί για τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας, σύμφωνα με την OnePlus.

Τα καλύτερα Android smartwatches συνήθως διαρκούν περίπου 24–48 ώρες, με τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας να επεκτείνει τον χρόνο εκτέλεσης κατά μερικές ακόμη ώρες.

Μια ακραία λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας στα ρολόγια Galaxy της Samsung μπορεί να αυξήσει την μπαταρία τους κατά μερικές ημέρες. Ωστόσο, σε αυτήν τη λειτουργία, όλες οι έξυπνες λειτουργίες του ρολογιού είναι απενεργοποιημένες. Η OnePlus θα μπορούσε να έχει σχεδιάσει μια ειδική έξυπνη λειτουργία για το επόμενο smartwatch της για να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε περισσότερες από 4 ημέρες χωρίς να απαιτεί σημαντικούς συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα.

Η εταιρεία υπόσχεται επίσης «απαράμιλλη αξιοπιστία για καθημερινή χρήση και σχολαστική παρακολούθηση της υγείας».

Η ανακοίνωση της OnePlus δεν αναφέρει εάν το OnePlus Watch 2 τρέχει Wear OS. Ωστόσο, όλες οι πρόσφατες διαρροές γύρω από το ρολόι δείχνουν ότι θα τρέχει το Wear OS 4 out-of-the-box.

Το OnePlus Watch 2 θα είναι διαθέσιμο σε χρώματα Black Steel και Radiant Steel. Θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου στο MWC 2024, όπου θα πρέπει να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές, την τιμή και τη διαθεσιμότητά του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό