18.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

OnePlus Nord: Αποκτά stable Android 12 με OxygenOS 12

Ειδήσεις Ελλάδα

Η έκδοση beta του λογισμικού της OxygenOS 12 κυκλοφόρησε από την OnePlus για το αρχικό OnePlus Nord πριν από λίγο καιρό. Όπως φαίνεται, ήταν αρκετά επιτυχημένη καθώς η εταιρεία προχωρά ήδη με τη διανομή του stable OxygenOS 12 που βασίζεται στο Android 12.

Για την ώρα η ενημέρωση OTA είναι διαθέσιμη μόνο στην Ινδία, αλλά σύντομα θα τη λάβουν όλοι οι χρήστες. Το μέγεθός της είναι 4 GB και περιλαμβάνει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Απριλίου 2022.

Η OnePlus μοιράστηκε τα νέα μέσω του φόρουμ της κοινότητάς της, ενώ επισήμανε ορισμένα από τα γνωστά ζητήματα που σκοπεύουν να λύσουν με μια μελλοντική ενημέρωση του λογισμικού.

Γνωστά προβλήματα:

Η εμφάνιση ορισμένων σελίδων στις Ρυθμίσεις μπορεί να είναι διαφορετική από το σύστημα.Η οθόνη μπορεί να παρουσιάσει σφάλμα υπό ορισμένες συνθήκες κατά την κλήση.Η κάμερα μπορεί να διακοπεί κατά τη λήψη φωτογραφιών σε λειτουργία Πορτραίτου.Η μη φυσιολογική εμφάνιση της μικρογραφίας κατά τη λήψη φωτογραφιών ριπής.Η μη κανονική εμφάνιση της γρήγορης σύνδεσης συσκευής όταν βρίσκεται σε λειτουργία επισκέπτη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό