23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

OnePlus 12R: Επίσημες εικόνες δείχνουν τη σχεδίαση σε όλο της το μεγαλείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Eπίσημες εικόνες και teaser του OnePlus 12R διέρρευσαν στο X, παρουσιάζοντας το σχέδιο της συσκευής σε όλο της το μεγαλείο.

Σε μία ανάρτησή του, ο tipster Ishan Agarwal κυκλοφόρησε ένα υποτιθέμενο επίσημο teaser βίντεο της παγκόσμιας έκδοσης του τηλεφώνου, καθώς και πολλές φωτογραφίες που δείχνουν δύο επιλογές χρωμάτων για το OnePlus 12R.

OnePlus 12R global variant first look! Black & Blue colour options. Launching on January 23. Thoughts on the design? #OnePlus12R #OnePlus pic.twitter.com/gYvtpdbN4e

— Ishan Agarwal (@ishanagarwal24) December 26, 2023

Αν και το τηλέφωνο δεν φαίνεται τόσο διαφορετικό από τα παλαιότερα μοντέλα, θα διαθέτει ένα εντελώς μεταλλικό πλαίσιο. Από χρωματικές επιλογές, φαίνεται ότι οι παγκόσμιοι θαυμαστές του συγκεκριμένου OnePlus θα μπορούν να το αποκτήσουν σε Μαύρο ή Μπλε, αν και δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες για τα ονόματα μάρκετινγκ που θα χρησιμοποιηθούν.

OnePlus Ace 3 (12R) more images.#OnePlus #OnePlus12R pic.twitter.com/TAYIYsuCvL

— Abhishek Yadav (@yabhishekhd) December 26, 2023

Σε μια άλλη διαρροή, ο διάσημος tipster Abhishek Yadav μοιράζεται κάτι που μοιάζει με άλλο επίσημο teaser βίντεο. Σε αυτό, μπορούμε να δούμε μια διαφορετική επιλογή χρώματος για το επερχόμενο OnePlus 12R, που υποτίθεται ότι ονομάζεται MingSha Gold. Δυστυχώς, αυτό το χρώμα θα είναι αποκλειστικό για την Κίνα.

Το OnePlus Ace 3, γνωστό και ως OnePlus 12R, αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 23 Ιανουαρίου μαζί με το OnePlus 12. Θα γίνει το πρώτο μοντέλο από τη σειρά OnePlus R που θα γνωρίσει διεθνή κυκλοφορία. Όσον αφορά την τιμή του, το OnePlus 12R υποτίθεται ότι θα είναι πολύ πιο προσιτό από το OnePlus 12 αλλά δεν υπάρχουν ακόμα αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την τιμή του τηλεφώνου.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό