22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

OnePlus 12: Νέα renders αποκαλύπτουν διαφορετικό camera island

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα renders του OnePlus 12 που βασίζονται σε CAD και εμφανίστηκαν τον Ιούλιο αποκάλυψαν ότι το smartphone θα έχει μια κεντρική οθόνη με τρύπα και ένα κυκλικό camera island στο πίσω μέρος που θα φιλοξενεί τρεις κάμερες.

Τώρα, η ίδια πηγή, το OnLeaks, μοιράστηκε μια σειρά από νέα renders του OnePlus 12, τα οποία αποκαλύπτουν μια διαφορετική σχεδίαση στο camera island.

Παλιό render

Καινούργιο Render

To νέο design περιλαμβάνει τέσσερις κύκλους μέσα στο camera island αντί για τρεις. Το λογότυπο της Hasselblad έχει επίσης αλλάξει και τώρα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά των καμερών αντί ανάμεσα στις σειρές της κάμερας. Πέρα από αυτές τις αλλαγές, τα υπόλοιπα στοιχεία είναι ίδια. Η πηγή αναφέρει ότι αυτά τα νέα renders βασίζονται στις φωτογραφίες της μονάδας προπαραγωγής του OnePlus 12.

Η OnePlus δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τίποτα για το OnePlus 12, αλλά φήμες υποστηρίζουν ότι το smartphone θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Δεκέμβριο, ενώ θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως τον Ιανουάριο του 2024. Λέγεται ότι θα φοράει Snapdragon 8 Gen 3 SoC που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, θα έχει έως 24 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικού χώρου και θα τρέχει OxygenOS 14 που βασίζεται σε Android 14.

Το smartphone θα διαθέτει οθόνη 6,7″ 120Hz QHD+ LTPO AMOLED με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας και τρύπα για τον αισθητήρα selfie 32MP. Το σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος θα περιλαμβάνει κύρια κάμερα 50MP, ultrawide 50MP και ανάλυση 64MP κάμερα περισκοπίου (3x οπτικό ζουμ).

Το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με μια μπαταρία 5.400 mAh με ενσύρματη φόρτιση 100 W και ασύρματη φόρτιση 50 W.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό