24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

OnePlus 12: Ίσως έρθει με πλάτη με υφή ξύλου ή θήκη με υφή ξύλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Με μια έκπληξη φαίνεται πως θα έρθει το OnePlus 12, όσον αφορά στην υφή της πλάτης του επερχόμενου smartphone. Σύμφωνα με τον αξιόπιστο Digital Chat Station, η επερχόμενη συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε μία έκδοση που θα έχει πίσω υφή ξύλου.

Υπάρχει, βέβαια, μια πιθανότητα να πρόκειται για μια θήκη με υφή ξύλου, καθώς η αυτόματη μετάφραση έχει πάνω από μία ερμηνείες και η εικόνα δε βοηθάει στο να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ακόμα, είναι υπό συζήτηση το αν πρόκειται να είναι πραγματικό ξύλο ή απλώς πλαστικό ή γυαλί ή άλλο υλικό κατασκευασμένο έτσι ώστε η υφή τους να μοιάζει με ξύλο.

Η OnePlus έχει προσφέρει στο παρελθόν θήκες με ξύλινη υφή για ορισμένες από τις συσκευές της, ακόμη και αφαιρούμενες πλάτες με ξύλινη υφή για το πρώτο της smartphone, το OnePlus One.

Η αλήθεια είναι πως το πιο πιθανό σενάριο είναι η OnePlus να προσφέρει μια θήκη με ξύλινη υφή, καθώς είναι πιο εύκολο να το κάνει.

Το OnePlus 12 πρόκειται να παρουσιαστεί για την κινεζική αγορά στις 4 Δεκεμβρίου και για τις διεθνείς αγορές τον Ιανουάριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό