18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

One UI 6.1 – Samsung Galaxy S23: Εκτός από τα προβλήματα φόρτισης, προκαλεί και ζημιά στον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχει αναφερθεί πως η ενημέρωση One UI 6.1 είχε επιβραδύνει τις ταχύτητες φόρτισης έως και 40% στη σειρά Galaxy S23, στο Galaxy Z Fold 5 και στο Galaxy Z Flip 5. Ακόμη και όταν οι χρήστες φόρτιζαν με τον φορτιστή 25W της Samsung, οι ταχύτητες τους κινούνταν γύρω στα 15W.

Aν και η ενημέρωση One UI 6.1 πήρε την ευθύνη για την επιβράδυνση της ταχύτητας φόρτισης, το ζήτημα μπορεί να μην είχε καμία σχέση με αυτήν. Σύμφωνα με το SamMobile, οι εικόνες της εφαρμογής Electron που δείχνουν τηλέφωνα της σειράς Galaxy S23 και Galaxy Z Fold 5 να φορτίζονται στα 15 W μπορεί να είναι παραπλανητικές.

Οι ταχύτητες φόρτισης μειώνονται όσο η μπαταρία ενός τηλεφώνου πλησιάζει στο να γεμίσει πλήρως. Τα περισσότερα από τα στιγμιότυπα οθόνης που δείχνουν ταχύτητα φόρτισης 15 W στη σειρά Galaxy S23 ή στο Galaxy Z Fold 5 έδειχναν ότι οι μπαταρίες φορτίζονται περίπου στο 70%. Έτσι, μπορεί και να μην φταίει η ενημέρωση.

Οι συνδρομητές του Reddit παρατηρούν. όμως, ένα πρόβλημα με τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στη σειρά Galaxy S23 μετά την εγκατάσταση του One UI 6.1. Ένας Redditor με το όνομα χρήστη “oneui” έγραψε:

“Αντιμετωπίζει κανείς προβλήματα με τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο S23 μετά την ενημέρωση στο OneUI 6.1; Μερικές φορές, όταν βγάζω το τηλέφωνο από την τσέπη μου, πατάω το κουμπί κλειδώματος (ή διπλό πάτημα) , και προσπαθώ γρήγορα να χρησιμοποιήσω τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα στην αρχή. Ωστόσο, μόλις σηκώσω το δάχτυλό μου, εμφανίζεται ξανά η κινούμενη εικόνα δακτυλικών αποτυπωμάτων και στη συνέχεια λειτουργεί. Φαίνεται ότι είναι ένα διακοπτόμενο πρόβλημα. Αυτό δεν συνέβη ποτέ πριν από την ενημέρωση σε 6.1”

Ένας άλλος χρήστης της σειράς Galaxy S23 παραπονιέται ότι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων του εξαφανίζεται όταν πατηθεί για πρώτη φορά μετά την ενεργοποίηση του τηλεφώνου του. Κάτι παρόμοιο συνέβη στον χρήστη του Reddit “this-guy95” που έχει αυτό το πρόβλημα στο Galaxy S23 FE του. Και προσθέτει, “Δεδομένου ότι είναι οπτικό, όταν ανοίγω την οθόνη για να τοποθετήσω το δάχτυλό μου πάνω της, η λυχνία του αισθητήρα αναβοσβήνει και απλώς κολλάει. Μπορεί να ξεκλειδώσει κανονικά στη δεύτερη απόπειρά μου.”

Ανάλογα με το τηλέφωνο στο οποίο το έχετε εγκαταστήσει, το One UI 6.1 φέρνει μερικές εξαιρετικές δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, αν και φαίνεται πως μαζί φέρνει και σφάλματα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό