20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

One Piece Odyssey: Νέες πληροφορίες γύρω από την ανάπτυξη και το σύστημα μάχης

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέχρι σήμερα έχουμε δει αρκετές μεταφορές του επιτυχημένου anime/manga, One Piece και στον χώρο των games. Η νέα προσθήκη αποκαλύφθηκε πρόσφατα και έχει τίτλο One Piece Odyssey. Οι προηγμένοι τίτλοι ήταν περισσότερο στο ύφος της σειράς Dynasty Warrios, εδώ έχουμε ένα τίτλο που είναι βασισμένο περισσότερο επάνω στο Persona. Στην δημοσιότητα δόθηκαν νέες πληροφορίες σχετικά με το turn-based combat system. Μέσα από screenshot φανερώνονται χαρακτήρες και εχθροί που θα βρεθούμε αντιμέτωποι μέσα στο παιχνίδι.

Η Bandai Namco όπως έχει γίνει γνωστό ,εργάζεται εντατικά γύρω από την ανάπτυξη του One Piece Odyssey θέλοντας να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους φίλους της σειράς. Μια από τις ιδιαιτερότητες έχει να κάνει με το combat system. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουμε να κάνουμε με το combat system να θυμίζει το γνωστό παιχνίδι πέτρα, μολύβι, ψαλίδι, χαρτί, όπως για παράδειγμα, οι γροθιές τους νικούν τα όπλα, τα όπλα νικούν τα ξίφη ενώ και τα ξίφη μπορούν να νικήσουν τις γροθιές. Στις εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα βλέπουμε και περίεργους εχθρούς, όπως ένα γιγάντιο λιοντάρι/δράκο που φτύνει φωτιά, μαϊμούδες ντυμένες μέλισσες ενώ δεν λείπει και η εμφάνιση που κάνουν και δύο νέοι χαρακτήρες ο Lim, ενός μυστηριώδες κοριτσιού που μισεί τους πειρατές και του Adio, ενός περιπλανώμενου εξερευνητή.

Σε ότι έχει να κάνει με το turn-based system για την επίτευξη των επιθέσεων, σημαντικό παράγοντα θα παίζει η απόσταση του εχθρού.Οσο η μάχη θα βρίσκεται σε εξέλιξη θα μπορούν να εισβάλουν στην αρένα και άλλα τέρατα, κάτι πού έχουμε δει να γίνεται στο Persona 5.Θα μπορείτε για παράδειγμα να επιλέξετε να αντιμετωπίσετε τους επιπλέον εχθρούς η να τους αποφύγετε αν το επιθυμείτε. Μέσα από το One Piece Odyssey θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και συνδυαστικές επιθέσεις με τα άλλα μέλη τής ομάδας.

Το One Piece Odyssey θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, PC, αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ποτέ θα κυκλοφορήσει. Ίσως μέσα από το Summer Games Fest να έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε περισσότερα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό