22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Omate Ice Ring: Με παρακολούθηση υγείας και κομψό σχεδιασμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Omate ανακοίνωσε ένα νέο smart ring που ονομάζεται Ice Ring και είναι κατασκευασμένο από κράμα τιτανίου με λεπτό και μίνιμαλ σχεδιασμό. Το wearable διαθέτει λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, όπως παρακολούθηση ύπνου, παρακολούθηση καρδιακών παλμών και παρακολούθηση επιπέδου οξυγόνου στο αίμα.

Το Omate Ice Ring έρχεται επίσης με δυνατότητες παρακολούθησης άγχους, παρακολούθησης αρτηριακής πίεσης και παρακολούθησης δραστηριότητας, υποστηρίζοντας διαφορετικές λειτουργίες αθλημάτων. Μπορείτε να καταγράψετε τη διαδρομή των υπαίθριων αθλητικών σας δραστηριοτήτων μέσω των Χαρτών Google και του GPS στο smartphone σας.

Το wearable παρακολουθεί τέσσερα στάδια ύπνου – Awake, Deep Sleep, Light Sleep και REM Sleep. Ο αλγόριθμος παρέχει βαθμολογία ύπνου μεταξύ 0 και 100, ανάλογα με την ποιότητα του ύπνου σας και η συνοδευτική εφαρμογή προσφέρει λεπτομερή ανάλυση.

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα σχετικά με τον καρδιακό σας ρυθμό, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα και άλλες δραστηριότητες μέσω της ίδιας εφαρμογής στο iPhone και το smartphone Android.

Το Omate Ice Ring τροφοδοτείται από το τσιπ GR5515GGBD της Goodix και έχει αποθηκευτικό χώρο 1MB. Έχει πάχος 2,5 χιλιοστά, βάρος 2,9 γραμμάρια και βαθμολογία IP68.

Ακόμα, διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth 5.1 και μπαταρία 20 mAh, που διαφημίζεται ότι αντέχει 10 ημέρες σε stand-by και 4-6 ημέρες αντοχής σε “κανονική χρήση”. Μόλις αδειάσει η μπαταρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μαγνητική βάση φόρτισης. Τo ring φορτίζει από το 0 στο 100% σε 30 λεπτά.

Το Omate Ice Ring διατίθεται σε έξι μεγέθη και τρία χρώματα – Gold, Silver και Space Black. Κοστίζει 199 € και είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη μέσω του Ice-Watch και του Louis Pion. Θα φτάσει στη Βόρεια Αμερική το 1ο τρίμηνο του 2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό