19.3 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

O Zlatan Ibrahimovic παρκάρει όπου θέλει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Zlatan Ibrahimovic οδηγεί τη Ferrari Purosangue του στο κέντρο του Μιλάνο σε πολυτελές κατάστημα και παρκάρει στο πεζοδρόμιο, αγνοώντας τους κανόνες. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Μίλαν επισκέφτηκε ένα κατάστημα (γνωστής πολυτελούς εταιρίας ρούχων και αξεσουάρ) στο Μιλάνο της Ιταλίας και όλοι έκαναν προσπάθειες για να τον κάνουν να νιώσει… σαν στο σπίτι του. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου οδήγησε την Ferrari Purosangue του στο κατάστημα και σχεδόν το… σήκωσε γεμίζοντας το πορτμπαγκάζ του SUV του με ψώνια. Αν αυτό ήταν αναμενόμενο, αυτό που δεν ήταν αφορούσε τη θέση στάθμευσης. Όπως όλοι περιμέναμε ο Ibrahimovic έπρεπε να έχει παρκάρει σε κάποιο χώρο στάθμευσης και να μετέφερε τα ψώνια του, ίσως με τη βοήθεια του υπαλλήλου του καταστήματος.

Όμως δεν υπάρχουν τόσες πολλές θέσεις στάθμευσης στο κέντρο του Μιλάνου, της ανεπίσημης πρωτεύουσας της ιταλικής μόδας. Αυτό δεν φαίνεται να επηρέασε τον Zlatan Ibrahimovic, ο οποίος πάρκαρε την Ferrari του έξω από το κατάστημα της Louis Vuitton ακριβώς δίπλα σε ένα φορτηγό παράδοσης αγαθών. Στις φωτογραφίες από το του site “backgrid”, που δημοσιοποίησε το περιστατικό φαίνεται μία πινακίδα που δείχνει ότι τα αυτοκίνητα, που παρκάρουν εκεί θα ρυμουλκούνται από την αστυνομία.

Το SUV Purosangue ήταν ένα δώρο που έκανε στον εαυτό του ο Ibrahimovic στα 42α γενέθλιά του, στις 3 Οκτωβρίου 2023. Μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία στα social media που ανέφερε, δείχνοντας μια φωτογραφία από το μπορντό εσωτερικό της Ferrari, εκείνη την ημέρα: “Χρόνια πολλά στον Zlatan”. Αυτό κάνει κάθε χρόνο και είναι μια αρκετά ακριβή παράδοση. Έτσι κατέληξε να έχει έναν ολόκληρο στόλο από μοντέλα της Ferrari στο γκαράζ του.Η Purosangue φέρεται να έχει λίστα αναμονής δύο ετών. Όχι όμως όταν σε λένε Zlatan Ibrahimovic και κάνεις έναν καλό λογαριασμό στην Scuderia. Το 2022, στα 41α γενέθλιά του, αγόρασε ο ίδιος όχι μία, αλλά δύο Ferrari : Μια Daytona SP3 και μια 812 Competitionze A, και τα δύο μοντέλα είναι περιορισμένης παραγωγής.

Πάντως ο Σουηδός δεν το… έχει με το παρκάρισμα αφού έχει και παλαιότερα ένα περιστατικό με παράνομη στάθμευση. Μάλιστα τότε συνάντησε τη σύντροφό του, Helena, αφού είχε παρκάρει τη Ferrari του (τι πρωτότυπο) με τρόπο που εμπόδιζε τη Mercedes της να βγει από το χώρο πάρκινγκ. « Πολύ άγρια, του είπα να το απομακρύνει και ναι, είδε κάτι που του άρεσε », είπε η Helena εξιστορώντας, πως γνώρισε τον Zlatan πριν από περισσότερα από 20 χρόνια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό