17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

O Elon Musk και η Grimes ονόμασαν τον νεογέννητο γιο τους «X Æ A-12»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 07 Μαΐου 2020, 12:20

 

O Elon Musk πριν από λίγες ώρες έγινε πατέρας για έκτη φορά, καθώς η σύντροφός του και γνωστή τραγουδίστρια, Grimes έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Μάλιστα η τραγουδίστρια με μία ανάρτησή της στο Twitter ανακοίνωσε ότι αποφάσισαν να ονομάσουν τον νεογέννητο γιο τους «X Æ A-12», με αρκετούς να αναρωτιούνται αν όντως θα αποκαλούν το παιδί τους έτσι κάθε φορά που θα θέλουν να του απευθύνουν τον λόγο.   

Η Grimes, εξήγησε το εκκεντρικό όνομα στους φανς της: «Χ είναι η άγνωστη μεταβλητή, Æ για το Ai στην γλώσσα των ελφ (αγάπη ή/και τεχνητή νοημοσύνη) και “A-12” είναι ο πρόδρομος του SR-17 (του αγαπημένου μας αεροσκάφους). Ούτε όπλα, ούτε άμυνες, μόνο ταχύτητα. Σπουδαίο στην μάχη αλλά όχι βίαιο».    

Η Grimes πρόσθεσε ότι το Α στο όνομα του παιδιού επίσης συμβολίζει τον «Αρχάγγελο», το αγαπημένο της τραγούδι και το 12 συνδέεται με τον «Ποντικό» στον κινεζικό ζωδιακό κύκλο (σύμφωνα με τον κινεζικό ημερολόγιο το 2020 είναι η χρονιά του Ποντικού».    

Ο Elon Musk από την άλλη δημοσίευσε φωτογραφίες από το νεογέννητο αγόρι στο Twitter και στο Instagram, ικανοποιώντας τα αιτήματα των θαυμαστών του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό