17.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

O DUB FX έρχεται στο ARCH Club – Live Stage στις 18 Ιουνίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Μαζί του ο Mr. Woodnote. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

Ο Dub FX, κορυφαίος καλλιτέχνης της street art και παγκοσμίου φήμης beatboxer, θα βρεθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Arch για να προσφέρει μια καινούργια και δυνατή, ζωντανή εμπειρία όπως μόνο αυτός ξέρει, με το μαγευτικό σαξόφωνο του Mr. Woodnote να τον συνοδεύει.

Θα απολαύσουμε ένα μουσικό υπερθέαμα, ένα εκρηκτικό και καθηλωτικό live γεμάτο από dubstep, drum & bass, hip hop και reggae όπως δεν τις έχουμε ακούσει ξανά από μια πραγματικά ιδιαίτερη και μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη.

Ο Dub Fx έχει αποδείξει περίτρανα ξανά και ξανά γιατί έχει χαρακτηριστεί ως ο μάγος του beat box, ένας μαέστρος των μηχανημάτων. Με στίχους που παραμένουν άμεσοι και με κοινωνική συνείδηση, χωρίς να νοιάζεται αν αυτή η επιλογή είναι κόντρα στο “ρεύμα”, με κομμάτια-δυναμίτες, όπως τα “Flow”, “No Rest For The Wicked”, “Love Someone”, αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια ένα φαινόμενο στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Τη συναυλία θα ανοίξουν ο Kill Emil μαζί με τους Twinsanity και ο Insom μαζί με τον Big Shine και τον Felipe MC.

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/261228133011892

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

E-Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/music/dub-fx-aus-live-in-athens

Κυριακή 18 Ιουνίου

ARCH Club – Live Stage

Ελασιδών 6, Γκάζι

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Early bird: 18€ [Sold Out] | Presale Phase 1: 20€ – Presale Phase 2: 22€ | Box Office: 25€

Combo Ticket [Dub FX & Wax Tailor]: 30€

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό